17 / 04 / 2024

tokat eski hastane yıkımı

tokat eski hastane yıkımı

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı!

Mersin'in Anamur ilçesinde 80 yıl önce inşa edilen Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı. Eski hastanenin yerine yeni bir hastane binası kazandırılacak. 

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Tokat'ta eski lojmanlar öğrenci evi olacak!

Tokat'ın Almus ilçesinde özelleştirilen bir kuruluşa ait müstakil 37 lojmanı ve tesislerini devralan belediye, bölgede yapılacak düzenlemenin ardından binaları öğrenci evine dönüştürecek.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Ankara Şereflikoçhisar'daki eski hastane binası TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Şereflikoçhisar'da bulunan eski devlet hastanesi binasının akıbeti ile ilgili olarak 3 soru hazırladı..

tokat eski hastane yıkımı Haberi

tokat eski hastane yıkımı


Tokat’ta kamuya ait eski hastane ve sağlık ocaklarının deprem yönünden güçsüz olduğu kararına istinaden yıkım kararı verildi.


Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından karara istinaden hurda karşılığında yıkım ihalesi yapıldı. İhale kapsamında ayrıca Merkez Verem Savaş Dispanseri ile Turhal ve Erbaa Eski 1 Nolu Sağlık Ocağı binalarının da yıkım ihalesi yapıldı. Söz konusu eski hastane ve sağlık ocaklarının yıkım işlemlerinin kısa sürede başlayacağı öğrenildi. Yıkılacak binaların yerine yapılacak olan yatırımların ise Sağlık Bakanlığı tarafından değerlendirileceği kaydedildi.


Öte yandan Karşıyaka Mahallesi'nde 1977 yılında temeli atılarak 1988 yılında hizmete açılan Tokat Kadın...