25 / 04 / 2024

tokat eski sağlık ocakları yıkılacakmı

tokat eski sağlık ocakları yıkılacakmı

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Akfen GYO otelini sağlıkçılara açtı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı (GYO) gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis Oteli'nin kapılarını açtı.

Akfen GYO İBİS Eskişehir'i sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), koronavirüs salgınına karşı kahraman gibi görev yapan sağlık çalışanları için otelinin kapılarını ücretsiz olarak açtı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi ödülü!

Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

tokat eski sağlık ocakları yıkılacakmı Haberi

tokat eski sağlık ocakları yıkılacakmı


Tokat’ta kamuya ait eski hastane ve sağlık ocaklarının deprem yönünden güçsüz olduğu kararına istinaden yıkım kararı verildi.


Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından karara istinaden hurda karşılığında yıkım ihalesi yapıldı. İhale kapsamında ayrıca Merkez Verem Savaş Dispanseri ile Turhal ve Erbaa Eski 1 Nolu Sağlık Ocağı binalarının da yıkım ihalesi yapıldı. Söz konusu eski hastane ve sağlık ocaklarının yıkım işlemlerinin kısa sürede başlayacağı öğrenildi. Yıkılacak binaların yerine yapılacak olan yatırımların ise Sağlık Bakanlığı tarafından değerlendirileceği kaydedildi.


Öte yandan Karşıyaka Mahallesi'nde 1977 yılında temeli atılarak 1988 yılında hizmete açılan Tokat Kadın...