20 / 04 / 2024

Tokat HES kamulaştırma

Tokat HES kamulaştırma

Tokat ilinde tesis edilecek hidroelektrik santrali ile Bilecik ilinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tokat için acele kamulaştırma kararı!

Tokat'ta tesis edilecek Omala Barajı ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Karakurt için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Karakurt HES-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Gürsöğüt için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Gürsöğüt 1 HES TM-Kargı HES TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Tokat'ta acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak...

Sebastapolis'da kamulaştırma sorunu çözüm bekliyor!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinin üzerine kurulu olduğu "Sebastapolis Antik Kenti"nde kazı çalışmaları kamulaştırma sorunu nedeniyle güçlükle ilerliyor.

7 ilde acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale, Balıkesir, Gaziantep, Zonguldak, Ordu, Manisa ve Tokat illerindeki bazı mahallelerde acele kamulaştırma kararı alındı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Munzur’a acele kamulaştırma kararı!

Dersim’de doğa harikası Munzur Vadisi Milli Parkı’na yapılmak istenen üç adet HES için ‘acele kamulaştırma’ kararı alındı.

Artvin, Tokat ve Amasya'da HES için kamulaştırma!

Artvin Yusufeli ilçesine bağl Yüncüler Köyü, Tokat Erbaa ilçesine bağlı Çevresu, Yukarıçandır, Tosunlar köyleri, Amasya Merkez ilçesine bağlı Kayrak ve Aksalur Köyü'nde hidroelektrik santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak...

4 ilde kurulacak HES ve RES için kamulaştırma izni verildi!

Dört ilde kurulacak HES ve RES'ler için Maliye Bakanlığı'na kamulaştırma izni verildi. Bakanlar Kurulu kararına göre Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

Tokat HES kamulaştırma Haberi

Tokat HES kamulaştırma

Tokat ilinde tesis edilecek hidroelektrik santrali ile Bilecik ilinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için