28 / 03 / 2024

Tokat Meydan Çarşısı Projesi yıkım

Tokat Meydan Çarşısı Projesi yıkım

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafından kamulaştırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Haşimiye Meydanı’nda yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nın kamulaştırılması nedeniyle esnafın sıkıntı yaşadığını dile getirdi. 

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Konya Beyşehir yeraltı çarşısına kavuşuyor!

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezi, üstü ticari alan ve meydan olacak bir yeraltı çarşısına kavuşuyor.

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nin 1. etabı başladı!

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Eskişehir Sanayi Çarşısı için sessiz mi kalınıyor?

Eskişehir'de bir aydan beri önemli bir konu tartışması var. Büyükşehir Belediye Meclisinde tartışılıyor. Sanayi Çarşısının dönüşümü ile ilgili esas konuşması, görüş belirtmesi gerekenler sessiz kalıyor?

Eskişehir Sanayi Çarşısı'nın dönüşümü ertelendi!

Milli İrade Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Özyazıcı bugükü yazısında Eskişehir Sanayi Çarşısı dönüşüm projesinin ertelenmesinden bahsetti. İşte Bülent Özyazıcı'nın o yazısı..

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi yıkım Haberi

Tokat Meydan Çarşısı Projesi yıkım

Tokat Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meydan Çarşısı Projesi’nin 2. etap çalışmaları başladı. 30 milyon liralık proje kapsamında Yeşilırmak İlkokulu binası yıkıldı. 


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 58 yıllık ilkokulda yapılan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Eroğlu meydan projesinin 3 etapta yapıldığını ifade ederek yurt binasının yıkılarak yerine iş merkezi yapıldığını açıkladı.


Eroğlu, "4 bin metre kare alan üzerinde bulunan okulun yerine 16 derslikli bir okul yapma şartı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol yaptık. Okulun yapılacağı alan belediyemiz tarafından Gülbahar Hatun ilkokulun yanında satın alındı. Kısa bir süre içerisinde ihalesini yaparak inşaat işlemine başlayacağız. Bu süre içerisinde ise öğrenciler çevre okullara taşınması ile ilgili milli eğitim çalışma yaptı. Kimseyi mağdur etmeden bu çalışma bitmiş olacak" ifadelerini kullandı.


Yıkılan okulun yerine tek katlı...