26 / 04 / 2024

tokat mezarlık haciz

tokat mezarlık haciz

Tokat’taki Sulusaray Belediyesi’nin 2 mezarlık arazisi ve 25 taşınmazı borçları nedeniyle haczedildi. Belediye Başkanı Demirkol, ‘Bu duruma üzülmemek elde değil. Buradaki geçmiş hepimizin’ dedi..

BİS Enerji'ye 2 milyar dolarlık haciz!

Türkiye'nin en önemli enerji şirketlerinden biri olan BİS Enerji, kredi borcunu ödememesi nedeniyle icralık oldu. 2 milyar dolara ulaşan borç sebebiyle şirketin gayrimenkullerine el konuldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

Galatasaray'a 102 milyon liralık haciz!

Dursun Özbek'in haciz ve ipotek koydurma ihtimali nedeniyle Florya'nın tapusunu almakta acele ettiklerini söyleyen Mustafa Cengiz, "Kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Çözüm arıyoruz. Şu anda faizle birlikte 102 milyon lira haciz var. Allah kimsenin evine, ocağına haciz düşürmesin" dedi...

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Orta Gelir Grubu kura sonuçları!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi 4. Etap 306 Konut Projesi Orta Gelir Grubu için kura bugün çekiliyor..

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları!

Emeklilere özel satışa sunulan okat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu Konutları'nda kura bugün çekiliyor..

TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018!

Tokat Niksar Kültür Mahallesi konut projesi kapsamındaki 305 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Tokat Niksar Kültür 4. Etap kura sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak..

tokat mezarlık haciz Haberi

tokat mezarlık haciz

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde belediyenin borçları nedeniyle 2 mezarlık arazisi ve 25 taşınmaza haciz konuldu. Sulusaray Belediye Başkanı Halil Demirkol, 30 Mart 2014’teki seçimlerde belediye başkanlığına seçildiğini ve göreve geldiklerinde belediyenin çok borcu olduğunu belirtti.


Demirkol, “Belediyemizin 5 milyon 500 bin lira borcunun bulunduğunu öğrendik. Büyük ve Uzun Kıraç mevkisinde bulunan mezarlıklarımızın icralık olduğunu öğrenince şaşırdık. Tabii ki bu durum bizi üzüntüye boğdu. Geçmişimizin ve atalarımızın böyle duruma düşürülmesinden çok üzüntü duyduk. Mezarlıkların hacizden kurtarılmasını hedefliyoruz” diye konuştu.


‘Vatandaş tepkili’

Demirkol, belediyenin 3 firma tarafından icraya verildiğine değinerek şunları kaydetti: “Belediyemizden alacakları olan firmalara borçların zamanında ödenmemesi üzerine mezarlıklara haciz geldi. İcraların kaldırılması için o döneme ait borçların ödenmesi gerekiyor. Bu duruma üzülmemek elde değil. Buradaki geçmişimiz hepimizin. Burası küçük bir ilçe. Herkes...