27 / 04 / 2024

Tokat projeleri

Tokat projeleri

Tokat'ta 15 bin 71 konut projesini hayata geçirdiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışı ile Tokat'ta 47 bin vatandaşın sıkıntısının çözüldüğünü söyledi.

Tokat'ta son 15 yılda 5 bin 71 konut projesi başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TOKİ aracılığıyla Tokat'ta son 15 yılda 5 bin 71 konut projesi başlattık." dedi.

İşte Tokat'ın vizyon projeleri!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu geçtiğimiz gün tüm sosyal medya hesaplarından aynı anda gerçekleştirdiği canlı yayınla projelerini anlattı.

Tokat'ın 60 milyonluk dev projesine bakan sözü!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile yapılan toplantıda 60 milyon TL’lik dev bütçeli bir projenin bakanlığın uhdesinde işbirliği içerisinde yürütülmesi konusunda anlaştıklarını söyledi.

Tokat'a alternatif yol yapıldı!

Tokat'ta yaşayan çiftçi Hasan Tosun (32), 6 bin kişinin yaşadığı alana giden bir yolu, "Tapulu arazim" diyerek kapattı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatı ile sadece 24 saat içinde alternatif yol yapıldı.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta emekliler TOKİ'den ev sahibi olacak!

Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, 2015 yılında ki çalışmalar ve 2016 yılına ait projeler hakkında Güneş Medya yönetim kurulu başkanı ve Gazete Tokat imtiyaz sahibi Mehmet Aktürk'e makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Ev sahibi olmayan Tokatlı kalmayacak!

Faizsiz ev sahibi olmanın kolaylığından bahseden Eminevim Şube Müdürü Ali Osman Mengüç "Tokat artık bizi tanıyor ve bizde Tokatlıları ev sahibi yapmak için buradayız" dedi.

Tokat'a Çinli yatırımcılar talip oldu!

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Çinli yatırımcılar, önümüzdeki günlerde mevcut yatırım planlarının yanı sıra, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

Tokat'ta turizme yönelik kentsel dönüşüm konuşuldu!

Toplantıda Mimar Deniz Naliş'in " Tokat Meydan Projesi " ve tarihi sokak restorasyonlarıyla tanınan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin "Tarihe Yönelik Kentsel Dönüşüm" sunumlarıyla gerçekleştirdi.

Tokat da Altındağ'ı örnek alıyor!

Altındağ Belediyesi, Tokat tarafından da örnek alınıyor. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Kalkınma Kurulunun 2014 yılı dördüncü toplantısında Tokat Valüiği'nin Altındağ'ı örnek alarak alacağı açıklandı.

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Tokat'ta Dil Kafe törenle hizmete açıldı!

Tokat'ta yürütülen proje kapsamında oluşturulan " Dil Kafe ", törenle hizmete açıldı. Dil Kafe' nin açılışına, Vali Mustafa Taşkesen ve de bazı daire müdürleri katıldı...

Tokat'ta fabrika yangını çıktı!

Tokat'ta Yeni Mahalle D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir çorap fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Erbaa ilçesinde bir çorap fabrikasında çıkan yangında büyük çapta hasar oluştu...

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

İşte Tokat'ın vizyon projeleri!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu geçtiğimiz gün tüm sosyal medya hesaplarından aynı anda gerçekleştirdiği canlı yayınla projelerini anlattı.

İşte Tokat'a yapılacak yatırımlar!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, basın mensupları ile yaptığı kahvaltı toplantısında, bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan geri dönüşümleri ve yapılacak projeler hakkında kamuoyu yoklamasında bulunarak bilgilendirmelerde bulundu. İşte Tokat'ın projeleri...

Tokat Zile'deki restorasyon çalışmalarına hız verildi!

Tarihi sokakları koruma amaçlı imar planı ve sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında Tokat Zile'de tarihi ev ve sokakların restorasyon çalışmalarına hız verildi.

Tokat Yeni Hayat Evleri satışta! 4+1 daireler 150 bin TL!

Tokat merkezde Yenikent Yazıcıoğlu Kooperatifleri ve Ahi Evleri ile inşaat sektöründe atılım yapan Mali Yapı ve Diztaş AŞ.nin akıllı konut olarak yaptığı 23'er katlı 190 konutluk projeleri göz kamaştırıyor...

Yazlık projeleri 2013!

Antalya'dan Bodrum'a kadar Türkiye'nin sahil şeridinde yükselen yazlık evleri sizler için derledik. İşte denize nazır yükselen o prestijli yazlık projeleri...

Anadolu Yakası konut projeleri 2013!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda ev sahibi olmak isteyenler için bölgede satış süreci devam eden konut projelerini araştırdık. Aradığınız eve ulaşmak için her keseye uygun konutların bulunduğu Anadolu Yakası konut projeleri 2013 listesine tıklayın...

Teknoloji tutkunları için konut projeleri!

Kalp hastalarına özel asansörden fiber optik teknolojiye, Wİ – Fİ'den özel yazılımlı tabletlere kadar birçok teknolojik altyapıyı barındıran konut projelerindeki bu detaylar oldukça dikkat çekici. İşte teknoloji tutkunları için konut projeleri...

Tokat Seyahat Turizm Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tokat Seyahat Turizm Akaryakıt Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi Sırrı Boğa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile açıldı

TOKİ Tokat Alt Gelir Grubu'nda başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Tokat Merkez 3.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi başladı...

TOKİ Tokat Alt Gelir Grubu'nda başvuru dönemi 1 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Tokat Merkez 3.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut için başvurular 1 Mart'ta başlıyor...

TOKİ Tokat Alt Gelir Grubu Konutları'nda başvuru için 4 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Tokat Merkez 3.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi 1 Mart'ta başlayıp, 29 Mart 2013'te sona eriyor...

TOKİ Tokat 3.etap Alt Gelir Grubu'nda başvuru için son 4 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Tokat Merkez 3.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut için başvuruları 1 Mart-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşiyor...

Tokat projeleri Haberi

Tokat projeleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde gerçekleştirilen Tokat mitinginde vatandaşlara hitap etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erdoğan, 81 ilin, 922 ilçenin ve 183 bin köyün her birine aynı kalitede, standartta hizmet götürmenin mücadelesini verdiklerini belirterek, batıdaki imkanlardan doğudaki insanın da faydalanmasını arzu ettiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları dile getirdi:

Son 17 yılda Tokat'a 13 milyar lira tutarında yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, bu sürede 1921 yeni derslik inşa ettiklerini belirtti.

Erdoğan, Tokat'ta üniversite öğrenci sayısının 25 bin artış gösterdiğine işaret ederek, yükseköğrenim öğrencileri için 7 bin 379 kişi kapasiteli yurt binaları açtıklarını, bu yıl merkezde 2 bin 500 kişi kapasiteli, seneye de Almus'ta 250 kişi kapasiteli yurt binaları açacaklarını müjdeledi.

Tokat, Niksar, Erbaa, Turhal'a gençlik merkezleri, Almus'a spor...