25 / 04 / 2024

Tokat Turhal dönüşüm projesi 2018

Tokat Turhal dönüşüm projesi 2018

Tokat Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceklerini müjdeledi. 227 bin alanda uygulanacak olan proje kapsamında bin 50 konut ve 300 adet ticari alan inşa edilecek.

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler İlçeler bazında bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesini Turhal’da hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını dile getirdi. 

Tokat Turhal'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Tokat Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceklerini müjdeledi. 227 bin alanda uygulanacak olan proje kapsamında bin 50 konut ve 300 adet ticari alan inşa edilecek.

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Tokat'ta 4 bin 500 konutluk kentsel dönüşüm yapılıyor!

Tokat Belediyesi, kentsel dönüşümde atağa geçti. Yazıcıoğlu Kooperatif Evleri bölgesini ve bin 300 eski binanın yıkımını gerçekleştirerek 4 bin 500 konutun yapılacağı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızla ilerliyor.

Tokat'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Tokat'ta gerçekleştirilecek olan ve yatırımların öncülüğünü Tokat Belediyesinin yaptığı dev kentsel dönüşüm projesi için dev bir temel atma töreni gerçekleştirileceği öğrenildi. Tokat ekonomisine bir milyara yakın katkı yapması beklenen dev proje, belediye özel sektör işbirliğiyle gerçekleştirilecek

Tokat'ın Yazıcıoğlu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Tokat Belediyesi tarafından devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Av. Eroğlu, kentsel dönüşüm çalışması başlattıklarını söyledi

i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft, 2016’da projelerine devam edecek!

Ülkemizin i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft AŞ 2016 yılına; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan-Bakü’deki 6 ofisi, 262 çözüm ortağı ve 4500’in üzerinde müşterisiyle girdi.

Tokat'ta Kentsel Dönüşüm Master toplantısı yapıldı!

Tokat Niksar Belediyesi Meclis Salonunda Kentsel Dönüşüm Master toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Kentsel Dönüşüm Master Planı hakkında AKS Planlama şirketi tarafından bilgi aktarımı yapıldı.

Tokat, Kaledibi kentsel dönüşüm projesiyle değişecek!

Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaya.'Kaledibi kentsel dönüşümü ile Tokat'ın çehresini değiştiriyoruz' dedi. Kaya, "Kaledibi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kaya, 'Tokat Kalesi altında 535 konut bulunuyor ve bu konutların çoğu risk altında" dedi.

Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Koç, Belediye Başkanvekili Osman Kuş, İmar İşleri Müdürü Rüştü Çoban kentsel dönüşüm yapılacak olan alanları gezdiler.

Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlar Kurulu kararı ile Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Cami Kebir, Meydan, Pazar ve Hamam Mahallelerinde incelemelerde bulunuldu.

Tokat Niksar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Niksar'ın en büyük sorunu; can güvenliğini tehdit eden sağlıksız binalara, modern kent hayatına uymayan yapılaşmaya "Kentsel Dönüşüm"le çözüm getiriliyor. Niksar'da 414 hektarlık alan için hizmet alımı sözleşmesi imzalandı.

Tokat Turhal dönüşüm projesi 2018 Haberi

Tokat Turhal dönüşüm projesi 2018

Tokat Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, bölgede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuştu. Bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını belirten Bekler, proje kapsamında bin 50 konut ve 300 adet ticari alan inşa edileceğini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 227 bin alanda uygulanacak olan proje Cami Kebir ve Kova Mahallesi'ni kapsıyor. Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, konu ile ilgili olarak Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret ederek Erzurum Büyük Şehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Murat Altındağ’ı ve Erzurum Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile görüşmelerde bulundu.

Kentsel dönüşümün Turhal’a kazandıracağını belirten Bekler, "özelleştirme idaresinden alınan makine fabrikasının yanına 1050 konut yapılarak yeni bir kent kurulacak. Eski Turhal, kale çevresinde oturan vatandaşlarımız yeni yapılan...