24 / 04 / 2024

toki 2017 projeleri

toki 2017 projeleri

İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle gerçekleştirilen  2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı'na TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de katıldı. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

TOKİ'den darbe girişimi sonrası konut rekoru!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası vites büyüterek 2016'da en büyük sosyal konut üretimi rakamına ulaşmayı başardık" şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ, şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, 31 yılda yaklaşık 20 binden fazla şehit ailesine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine 702 milyon TL'lik faizsiz konut kredisi kullanma olanağı sunarak ev sahibi olmalarına yardımcı oldu.

2050 yılında 2 milyar kişi konuta ihtiyaç duyacak!

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Dünya Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik Konferansı'nda TOKİ porjeleri, ve akıllı şehirler konuları da ele alındı.

TOKİ bu yıl asgari 65 bin konut inşa etmeyi hedefliyor!

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde "Gayrimenkul: Büyümenin Yeni Yönü" konulu oturum düzenlendi. TOKİ bu yıl asgari 65 bin konut inşa etmeyi hedefliyor.

Ev ve Şehir Seminerleri'nin 14'ncüsü gerçekleşti!

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ev ve Şehir Seminerleri'nin 14'ncüsü İstanbul'da gerçekleştirildi.

TOKİ, 2016'da 64 bin 822 konut üretti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "2016 yılı içinde 60 bin konutun yapımını hedeflediğimizi beyan etmiştik. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası 2016 hedefimizi yukarı yönde revize ederek, 60 bin rakamını 64 bine çıkardık.

TOKİ 2017'de 65 bin yeni konut inşa edecek!

TOKİ, 2017’de 60 bin olan yeni konut hedeflerini 65 bine çıkardı. TOKİ'nin 2023 hedefi ise 500 bin yeni konut inşa etmek.

2017'de dev projelerde gaza basılıyor!

Geride bıraktığımız 2016 yılında yatırımlara hız kesmeden devam eden Türkiye, 2017’ye de aynı hedeflerle girdi. İşte 2017 yatırım projeleri!

TOKİ ile 6 yılda 4 büyükşehir doğacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ise 2023 yılına kadar uygulayacağı 500 bin konutluk rinde kentsel dönüşüm projeleri” ve yeni sahalardaki modern siteleri ile adeta 4 büyükşehirin doğmasının yolunu açacak.

TOKİ'den 258 bin konutluk kentsel dönüşüm!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, 54 il ve 118 ilçede toplam 183 proje ve 258 bin 49 konutluk kentsel dönüşüm başlattıklarını söyleyerek, bu projelerin 53'ünün tamamlandığını söyledi.

TOKİ 2017'de hangi ilde kaç konut yapacak?

Türkiye’nin dört bir yanında dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlara dönük konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ, bu yıl 64 bin konut rakamına ulaşarak rekor kırdı. TOKİ’nin 2017 hedefi ise 65 bin konut üretmek.

İmar artışıyla kentsel dönüşüm desteklenmemeli!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, tıkanan bölgelerde kentsel dönüşüme gireceklerini belirterek, “Mal sahibi dönüşümü fırsat olarak görüp daha büyük ev isterse, müteahhit para kazanacağım derse, kamu kazanacağım derse bu kadar kazançtan biri kaybeder. Kaybeden şehirlerimiz olur” dedi.

TOKİ'den konut teslimi bekleyenler dikkat, 3 proje için Mart 2024 müjdesi geldi! TOKİ hangi projeleri teslim edecek?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 3 yeni projesi için teslim müjdesi geldi. işte TOKİ tarafından teslim edilecek o projeler...

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projeleri için beklenen tarih geldi. 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın...

TOKİ İstanbul projeleri için beklenen tarih geldi! Tam 608 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul projelerinin ihalelerini yarın gerçekleştirecek. TOKİ'nin İstanbul projeleri kapsamında iki yeni projede tam 608 yeni konut inşa edilecek...

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 2 yeni projede 152 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projelerinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

toki 2017 projeleri Haberi

toki 2017 projeleri

İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle gerçekleştirilen  2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı'na TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de katılım gösterdi.  Mehmet Özçelik Zirvede çok önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de inşaat ve emlak sektörünün dünya rekabet arenasında en başarılı olunan sektörler arasında bulunduğunu vurgulayarak, "Bu sektör, alt sektörleriyle birlikte her geçen gün büyümekte, gelişmekte ve Türk ekonomisinin lokomotifi olmaya devam etmektedir." şeklinde açıklama yaptı. 

Bu yıl da konut satışlarında yeni bir rekor kırılacağı öngörüsünde bulunan Mehmet Özçelik, iç pazar gelişirken, gerek kamu kuruluşlarının, gerekse özel sektör projelerinin büyük ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.

Özçelik, özellikle son 10 yılda Türkiye’de mimari, malzeme ve proje açısından son derece önemli eserlerin...