24 / 04 / 2024

TOKİ 2020 ev fiyatları

TOKİ 2020 ev fiyatları

İlk 10 günde 766 bin talebin geldiği TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasında başvurular 15 Ocak'ta sona erecek. Peki TOKİ 2020 ucuz konut başvuru nasıl yapılır?

TOKİ’den uygun fiyatlı daireler! Ev almak isteyenlere talih kuşu kondu! Zamanınız az hemen başvurun!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. İşte yapılması gerekenler!

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara son dakika müjdesi geldi. TOKİ'nin 2023 indirim kampanyası bu tarihte resmen başlıyor. 

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlar için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlattığını duyurdu.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

Ucuz konut projesinde flaş gelişme yaşandı! 3 adım ev sahibi olunacak

Yükselen ev fiyatları ve kiralar sonrası hükümet yeni adımlar attı. Milyonlarca kişi TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını merak etmekte. İşte TOKİ ucuz ev kampanyasına dair tüm ayrıntılar…

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Başvuru şartları belli oldu

Ev fiyatları yüzde yüzün üzerinde artınca ev almak isteyen vatandaşlar ucuz konut için TOKİ kampanyalarını araştırıyor. İşte TOKİ ucuz ev kampanyasına dair tüm ayrıntılar…

TOKİ'den ucuz ev hamlesi! 24 ilde resmen başlıyor! İşte aranan şartlar

TOKİ merakla beklenen haberi açıkladı. Türkiye genelinde 24 ilde, toplamda 3 bin 151 konutu satışa sunacağını duyurdu. İşte TOKİ ucuz ev kampanyasına dair tüm ayrıntılar…

TOKİ’den ev alacaklara müjde! TOKİ 2022 yeni projeleri hangi illerde?

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler, hangi illerde yeni projelere başlanacağını araştırıyor. İşte 2022 yılında uygun fiyatlı TOKİ projelerine dair detaylar!

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?

TOKİ'den ev satın alan vatandaşlar bazen bu haklarını devretmek isteyebiliyor. Siz de "TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?" sorusunun yanıtını arıyorsanız, işte yanıtı...

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ 2020 ev fiyatları Haberi

TOKİ 2020 ev fiyatları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin 81 ilinde başlatılabn 100 bin sosyal konut kampanyası tam gaz devam ediyor. Kampanyanın ilk 15 gününde toplam 766 bin talep geldi.

16 Aralık başvuruların alınmaya başladığı TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasında başvurular 15 Ocak'a kadar devam edecek. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı kampanyada 2+1 dairelere 894 TL, 3+1 dairelere 1.022 TL taksit ödeyerek sahip olunabiliyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre; TOKİ 100 bin sosyal konut projesine başvuruda bulunabilmek için vatandaşların belli şartları talıması gerekiyor. Peki TOKİ 100 bin konut projesi başvuru şartları neler?

TOKİ 100 BİN KONUT BAŞVURU ŞARTLARI

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Proje il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor...