19 / 04 / 2024

TOKİ 5 bin konut inşa edicek

TOKİ 5 bin konut inşa edicek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirtti.

TOKİ Tuzla 5 bin 750 konut 2+1 kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla 5 bin 750 konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024...

Mersin TOKİ mağdurları tek yürek oldu! 5 bin mağdur çözüm bekliyor!

Mersin’de 4 etap halinde yapılacak TOKİ projesinde bir etabın eksik olması nedeniyle 500 ailenin mağduriyet yaşayacağını dile getiren TOKİ mağdurları, bir defa  daha ses yükselterek toplamda 5 bin kişinin mağdur olduğunu belirtti.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

TOKİ'den İstanbullulara Mayıs 2023 müjdesi! 10 projede 5 bin 500 yeni konut geliyor! Bu tarihleri kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbullulara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam 10 projede 5 bin 500 yeni konut geliyor. Bu tarihleri sakın kaçırmayın. İşte son dakika detayları...

Gazianteplilere son dakika müjdesi! Tam 5 bin yeni konut inşa edilecek! 

Gazianteplilere son dakika müjdesi geldi. TOKİ "İlk Evim, İlk İşyerim" projesi kapsamında 4 bin konutun kurasının çekildiği şehirde 5 bin konut daha inşa edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

TOKİ'den maaşı 5 bin TL altında olanlara müjde!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) bir müjde daha geldi. TOKİ maaşı 5 bin TL altında olan vatandaşlara ucuz konut satışı yapacak. İşte, ucuz konut satışlarının detayları...

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma müjdesi!

2020 yılı TOKİ alt gelir grubu ucuz konut satış listesi yayınlandı. TOKİ, 5 bin lira peşinat ve 305 liradan başlayan taksitlerle alt gelir grubunu ev sahibi yapacak. 

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 11 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 5 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 5 bin 849 konutun kuralarını çekti!

Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde inşa ettiği evlerle konut sıkıntısını en aza indiren Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Çankırı, Denizli, Isparta, Kocaeli, Konya, İzmir, Niğde, Erzincan ve Sivas illerinde yaptırdığı 5 bin 849 konutun kuralarını çekti.

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle 3 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkaracağı projelerden 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ 5 bin konut inşa edicek Haberi

TOKİ 5 bin konut inşa edicek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirterek, "Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk kaynağı. Ben iddia ediyorum bunların her biri özel hastane standardının üzerinde hastaneler" dedi. TOKİ Başkanı Turan, Alanya ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatında inceleme yaptı. İnşaat hakkında yetkililerden bilgi alan Turan, ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge hastanesinin özelliklerinin, Antalya'daki modern özel hastanelerde bile nadir bulunduğunu söyledi. Antalya ziyaretlerinde Kepez ve Serik devlet hastanelerini incelediğini kaydeden Turan, şöyle konuştu:"Tamamı tek ve iki yataklı yapılan bir hastane. Türkiye'nin tamamında da Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 tane hastane inşa ettik ve ediyoruz. Bu bizim için büyük sevinç ve...