19 / 04 / 2024

TOKİ Adıyaman konut inşaatı

TOKİ Adıyaman konut inşaatı

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın,"Mehmet Ergün Turan’ı ziyaretimizde Adıyaman’ın kentsel dönüşümü, merkezin ve ilçelerin toplu konut ihtiyaçlarını konuştuk. Haritalar üzerinde değerlendirdik. Kısa zamanda toplu konut ihtiyaçları giderilecek." dedi.

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Emlak Konut GYO, Adıyaman'da bir firmanın yapımını devam ettirdiği deprem konutu bloğuyla ilgili incelemede hatalı imalat tespit edildiğini, ilgili katın betonarme imalatlarının yeniden yapılacağını ve yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldığını kaydetti.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Adıyaman'da deprem konutları yükseliyor: 31 blokluk projenin örnek dairesi tamam!

Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşası devam eden 4 etap, 31 bloktan oluşan projede kaba inşaatı tamamlanan blokların duvar işlemleri yapılıyor. Projede örnek daire de tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut yapılıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma sebep olduğu Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut inşa ediliyor.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman konut inşaatı Haberi

TOKİ Adıyaman konut inşaatı

Adıyaman’ın milletvekilleri, valisi, belediye başkanı hep birlikte bakanlara ve ilgili bürokratlara ziyaretler gerçekleştirerek, problemlerin çözümünü sağlıyor.


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, diğer milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve Belediye Başkanı Hüsrev kutlu Ankara’da ziyaretlerini sürdürüyor.


Adıyaman heyeti, kente daha fazla yatırım ve hizmet gelmesi için ziyaretlerini Bakanlar, müsteşarlar ve genel müdürler nezdinde sürdürüyor. Adıyaman heyeti TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Adıyaman ile ilgili proje ve yatırımlar görüşüldü.


Ziyaretlere ilişkin bilgiler veren TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “ Türkiye...