16 / 04 / 2024

toki alanya konutları

toki alanya konutları

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Alanya’da bölge Hastanesi şantiyesini inceledi. Turan, hastanenin tüm odalarının tek ve çift yataklardan oluştuğunu belirtti.

TOKİ Alanya 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Alanya projesindeki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Alanya 2020 kuraları yarın çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Alanya projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Alanya 250 konut kura sonucu 2020 öğrenme!

TOKİ Alanya 250 konut kura sonucu 2020 öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Alanya 250 konut kura sonucu açıklandı mı? TOKİ Alanya 250 konut kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

toki alanya konutları Haberi

toki alanya konutları

Oba Mahallesi’nde yapımı devam eden ve TOKİ’nin yürüttüğü 300 yataklı bölge hastanesi inşaatını yetkililerle birlikte gezen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, inşaat hakkında bilgi aldı. Hastanenin odalarında da incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Ergün Turan, hastanenin tüm odalarının tek ve çift yataklardan oluştuğunu belirterek, bu odaların Antalya’nın modern özel hastanelerinde dahi nadir bulunduğunu söyledi.


BÖLGEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan TOKİ Başkanı Turan, Alanya dahil bölgede birçok yatırım yapıldığını söyledi. Başkan Turan, “Dün ve bugün Antalya’daki şantiyelerimizi ziyaret ettik. Dün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yaptığımız görüşmelerde de turizm sektöründe çalışan alt gelir gurubundaki kişilerin konut sahibi olmasında ciddi bir sorun olduğunu tespit ettik. Bu konuyla ilgili hem büyükşehir belediyesi hem de bizim ekiplerimiz 4-5 aydır ciddi bir çalışma...