17 / 04 / 2024

TOKİ Altındağ konutları teslim ediliyor

TOKİ Altındağ konutları teslim ediliyor

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Ankara Altındağ'da yatay mimariye uygun konutlar inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada TOKİ ile ortaklaşa yatay mimariye uygun 310 konut inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Teknoen Altındağ Konutları Şubat 2019'da teslim! Yeni proje!

Teknoen İnşaat imzası ile İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ'da yükselen Teknoen Altındağ Konutları'nda daire teslimleri 2019 Şubat'ta yapılacak..

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Maliye, konutlarını değerinin altında alanı, satanı çağıracak!

Maliye, konut kredileri ile tapudaki satış bedellerini karşılaştırıp konut alınıp satılan konutların değerinin altında gösterenleri tespit ediyor.

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları!

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Konutları projesi 2018 yılında tamamlanacak...

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 konut yaptıracak!

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak.29 Temmuz Cuma günü saat 10:30'da ihale edilecek proje Altındağ'daki ihtiyaç sahiplerinin konut hayalini gerçekleştirecek...

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

Altındağ'ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3'üncü etap konutlarında hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları 3 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

TOKİ Altındağ konutları teslim ediliyor Haberi

TOKİ Altındağ konutları teslim ediliyor

Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor. 


136 HAK SAHİBİ HEYECANLI 

300'e yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları'nda, hak sahiplerine yeni evleri dağıtılmaya başlandı. Soluğu Altındağ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde alan vatandaşlar, evlerine kavuşmanın sevincini yaşadı. 136 hak sahibi arasında bulunan Kadir Ergül ve Sevim Bulut yeni evleri için gerekli olan imzaları attı. Yeni evlerine taşınmak anahtarlarını teslim alan vatandaşlar, Başkan Tiryaki'ye duacı olduklarını söyledi.  


Sabah...