28 / 03 / 2024

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu 2020

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu 2020

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatkları 20 Ocak Cuma günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, ''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın...

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Gümüşhane Köse'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ Gümüşhane Köse 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Köse'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Köse'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Köse sosyal konut projesi... 

Gümüşte büyük fırtına koptu! Gümüş yerle yeksan oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 3 Eylül 2022

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı gümüşte büyük fırtına koptu, gümüş yerle yeksan oldu. 1 gram gümüşü bile olan kahroldu...Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte gümüş fiyatları 3 Eylül 2022...

Amasya'da 8.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Amasya'da satılık ve kiralık 5 adet gayrimenkul!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da yer alan 5 adet gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Muğla Gümüşlük'teki kaçak yapı imar affı sebebiyle yıkılamıyor!

Gümüşlük’te Antik Myndos Kenti içindeki betonarme yapıya ilişkin Mart ayında yıkım kararı alınmıştı. Fakat sahibinin imar affı kapsamında aldığı yapı kayıt belgesi yıkımı engel oluyor. 

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu 2020 Haberi

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu 2020

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2020 yılı içinde 100 bin yeni konut inşa edecek.

TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri kapsamında Amasya Gümüşhacıköy'de de yeni konutlar yapılacak. TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde toplam 79 adet konut yer alıyor. Proje kapsamındaki konutların 59 tanesi 2 oda 1 salon, 20 tanesi 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kura heyecanının başladığı TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek olan TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kuraları internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

TOKİ 100 bin konut projesinin kura çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Dar gelirlilerin ev sahibi olacağı projeler...