24 / 04 / 2024

toki ankara ihale sonuçları

toki ankara ihale sonuçları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Gaziantep-İslahiye, Düzce merkez-Metek, Tekirdağ Çorlu-Velimeşe, Kayseri-Tomarza, Ankara Gölbaşı-Örencik ve Nevşehir merkeze konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi için açtığı ihaleleri sonuçla

TOKİ Ankara Çubuk projesinde son dakika! Başkente 503 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çubuk projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ Ankara Nallıhan 173 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Ankara’nın Nallıhan İlçesi Çayırhan Mahallesi’nde 173 konutun ihalesi yapıldı. 22 Eylül, Perşembe günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Ankara Çankırı 571 konut ihalesi 23 Haziran'da!

Ankara Belediye Başkanı İrfan Dinç'in girişimleri ile Başbakanlık TOKİ tarafından Çankırı'daki emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanı yayınlandı.

TOKİ Ankara Kalecik 30 yataklı hastane ihalesi bugün gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ili Kalecik ilçesi 30 yataklı entegre hastanesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Mamak 454 konut ihale detayları belli oldu!

TOKİ Ankara Mamak 454 konut ihale detayları belli oldu. Kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 454 adet konut ihalesi 5 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak 415 konut ihale detayları belli oldu!

TOKİ Ankara Mamak'ta kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen 415 konut ihalesi 30 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek. TOKİ Ankara Mamak 415 konut ihale detayları belli oldu.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde 1.258 yeni konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Kuzey Kent Girişi'nde 2 ayrı ihale ile toplam 1.258 konut yapacak. Her iki ihalede 13 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Ayaş'ta 153 adet konut inşa edecek!

Ankara İli Ayaş İlçesi Hacırecep Mahallesi 153 Adet Konut, 1’er Adet Camii ve Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Toki Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ni kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'm adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor...

Toki Ankara'ya dev bir üniversite kampüsü kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savası'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

TOKİ Ankara Ayaş'ta 153 adet konut yaptıracak!

Ankara İli Ayaş İlçesi Hacırecep Mahallesi 153 Adet Konut, 1’er Adet Camii ve Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

toki ankara ihale sonuçları Haberi

toki ankara ihale sonuçları

Gaziantep İslahiye'ye tünel kalıp sistemi ile betonarme karkas 472 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 16 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, cami inşaatları, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi ihalesini toplam 27 milyon 980 bin YTL bedelle "Doğcan İnşaat Taahhüt İş Makinaları Orijinal Yedek Sanayi Ticaret Limited Şirketi" ile Aksay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" iş ortaklığı kazandı.

Başlangıç tarihi 18 Temmuz 2007, bitiş tarihi ise 25 Ağustos 2008 olarak belirlenen ihale için toplam 6 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saydı.