24 / 04 / 2024

toki antala konutları

toki antala konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOK!) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm çalışmalarının deprem kuşağı ile doğru orantılı olduğunu belirterek, Türkiye'de 20 yıl içinde 5,5-6 milyon binanın dönüşmesi gerektiğini bildirdi.

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

toki antala konutları Haberi

toki antala konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOK!) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm çalışmalarının deprem kuşağı ile doğru orantılı olduğunu belirterek, Türkiye'de 20 yıl içinde 5,5-6 milyon binanın dönüşmesi gerektiğini bildirdi. Turan ayrıca Antalya'da 4-5 bin bina planladıklarını TOKİ Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşümün Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi. Kentsel dönüşümde en aktif faaliyet yürüten kurumun TOKİ olduğuna vurgu yapan Turan, Türkiye'de 53 şehirde kentsel dönüşüm işi yürüttüklerini bildirdi. 


Kentsel dönüşümü yaparken vatandaşın rızasını ön planda tuttuklarına değinen Turan, "Asgari vatandaşımızın yüzde 85'inin rızasını alıyoruz ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Türkiye'de örnek projeler üzerinde çalışıyoruz. Uşak'ta, Niğde'de, Malatya'da, Trabzon'da Nevşehir de çalışma yürüttüğümüz yerlerde arkeolojik alan çıktı ve inşaat yapmaktan vazgeçtik. Bu alanların da turizm alanına açılması hedefleniyor" dedi. 

Çalışmalarda sona...