29 / 03 / 2024

toki antalya yeni konut projeleri

toki antalya yeni konut projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOK!) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm çalışmalarının deprem kuşağı ile doğru orantılı olduğunu belirterek, Türkiye'de 20 yıl içinde 5,5-6 milyon binanın dönüşmesi gerektiğini bildirdi.

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi resmen başlıyor. 357 yeni konutun yer aldığı proje 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Antalya'ya 262 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya projelerini bekleyenler dikkat! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da da yüzlerce yeni konut inşa edecek. İşte Antalyalıların merakla beklediği proje ile ilgili detaylar...

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

toki antalya yeni konut projeleri Haberi

toki antalya yeni konut projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOK!) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm çalışmalarının deprem kuşağı ile doğru orantılı olduğunu belirterek, Türkiye'de 20 yıl içinde 5,5-6 milyon binanın dönüşmesi gerektiğini bildirdi. Turan ayrıca Antalya'da 4-5 bin bina planladıklarını TOKİ Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşümün Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi. Kentsel dönüşümde en aktif faaliyet yürüten kurumun TOKİ olduğuna vurgu yapan Turan, Türkiye'de 53 şehirde kentsel dönüşüm işi yürüttüklerini bildirdi. 


Kentsel dönüşümü yaparken vatandaşın rızasını ön planda tuttuklarına değinen Turan, "Asgari vatandaşımızın yüzde 85'inin rızasını alıyoruz ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Türkiye'de örnek projeler üzerinde çalışıyoruz. Uşak'ta, Niğde'de, Malatya'da, Trabzon'da Nevşehir de çalışma yürüttüğümüz yerlerde arkeolojik alan çıktı ve inşaat yapmaktan vazgeçtik. Bu alanların da turizm alanına açılması hedefleniyor" dedi. 

Çalışmalarda sona...