27 / 04 / 2024

toki araklı Küçük Sanayi sitesi

toki araklı Küçük Sanayi sitesi

Araklı’da 60 yıldır kangren haline gelen sanayi esnafını Küçük Sanayi sitesine kavuşturma işlemi TOKİ ile gerçek oluyor. Türkiye de TOKİ tarafından yapılacak olan 2. sanayi sitesi için ön talep almaya başladı.

Trabzon Araklı Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar başlıyor!

Trabzon Araklı İlçesi Belediye Başkanlığı Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Başkanlığını Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 'nin yaptığı toplantıda Araklı Küçük Sanayi Sitesi projesinin son durumu görüşüldü.

TOKi Bolu Kıbrıscık'taki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

TOKi Bolu Kıbrıscık projesindeki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı. Bolu Kıbrıscık 80 Konut Projesi kapsamında 2 adet B1 tipi teslime hazır stok konut 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ek satış ve koşullarda açık satışa sunuluyor.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişleri ne zaman?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişleri ne zaman?

Safranbolu TOKİ Karabük Konutları kura çekimi!

Safranbolu TOKİ Karabük Konutları kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Aylık taksitlerin 329 TL'den başladığı projede 240 ay vade avantajı sağlanıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekimi!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekimi kapsamında 426 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak.

TOKİ Karabük Safranbolu 2016 kura çekilişi!

TOKİ Karabük Safranbolu 2016 kura çekilişi 12 Şubat Cuma günü düzenlenecek. Emeklilere özel satışa çıkarılan projede 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede 11 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekimi ne zaman?

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekilişi!

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekilişi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanan projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor.

3 Şubat TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları!

3 Şubat TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları yayınlandı. 240 aya varan vade fırsatı sağlanan projede 400 adet konut için hak sahipleri belli oldu.

TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekilişi nerede?

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede 240 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Peki TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Karaman Kırbağı kura satışları!

TOKİ Karaman Kırbağı kura satışları kapsamında 400 adet daire için hak sahipleri belirlenecek. Projede 9 bin 950 TL'lik peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.

TOKİ Karaman Kırbağı Evleri kura çekimi nerede?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar emekliler için satış çıkıyor. Peki TOKİ Karaman Kırbağı Evleri kura çekimi nerede?

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

toki araklı Küçük Sanayi sitesi Haberi

toki araklı Küçük Sanayi sitesi

Türkiye de TOKİ tarafından yapılacak olan 2. sanayi sitesi için ön talep almaya başladı. Araklı belediye başkanı Recep Çebi TOKİ ve Araklı belediyesi tarafından yürütülen Araklı küçük sanayi sitesi projesinde değişik metrekarelerde 216 adet işyerinin sanayi esnafına verilmesi için belediye tarafından ön talep alınmaya başlandı.


TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan işyerleri için Araklı küçük sanayi sitesi kooperatifi üyelerini bilgilendirmeye başladı. Araklı Yolgören mahallesi sınırları içerisinde olan toplam 60 dönüm arazide TOKİ tarafından çeşitli büyüklükte olan işyerlerinden 216 adet satışa sunulacak.


8 Ayda Tamamlanacak


Araklı Belediye Meclis salonunda Küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Yaşar Çebi ve üyelerle bir araya gelen Araklı belediye başkanı Recep Çebi ve belediye meclis üyeleri yıllardır Araklı’da bina altlarında faaliyet gösteren sanayi esnafını en kısa zamanda yeni işyerlerine kavuşturmak...