20 / 04 / 2024

toki aşağıçavundur konutları satılık

toki aşağıçavundur konutları satılık

TOKİ'nin 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek? Beklenen açıklama geldi

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanların merak ettiği en önemli konu evlerin ne zaman teslim edileceği. Beklenen açıklama TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan geldi. Bulut, 250 bin konut için talep toplama süreçlerinin tamamlandığını belirterek, konutları 2 yılda bitirip teslim edecekler

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

TOKİ'den Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ depreminden sonra inşa edilen konutları yapan firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

TOKİ'den Bayraklı deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firma ile ilgili açıklama yaptı.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

toki aşağıçavundur konutları satılık Haberi

toki aşağıçavundur konutları satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesi içerisinde yer alan 14 konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor.


TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

Başvuruların T.Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütüleceği projede başvurular  30 Mayıs - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Tamamı brüt 64,71 metrekare 2+1 olan TOKİ Ankara Aşağıçavundur projesinde dairelerin fiyatları 51 bin 118 liradan başlangıç gösteriyor.


Satış duyurusu için