25 / 04 / 2024

toki asker tesis

toki asker tesis

Aralarında Karpuzkaldıran Kampı'nın da yer aldığı 230 askeri sosyal tesisin satışa çıkarılmasının önünü açacak tasarı Meclis'e gönderildi...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Muğla'ya Dini ve Kültürel Tesis ile TOKİ konutları yapılacak mı?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulacağı açıklanan Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına yönelik tepkiler devam ediyor.

TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanına 22 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanını satışa çıkardı. Açık artırmada en yüksek teklif Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan geldi.

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'ne sosyal tesis yapılacak!

Çanakkale Şehitliği’nin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şehitliği konumunda olan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nde, sosyal tesis yapılacak.

TOKİ 11 adet yurt ve sosyal tesis için danışmanlık hizmet ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Farklı Yerlerde Yapılacak Olan 11 Adet Yurt ve Sosyal Tesis Uygulama Projeleri Hazırlanması 3 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alım ihalesi yarın gerçekleşecek...

Gebze Askerî Kışlası’nın, TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı!

Gebze Askerî Kışlası’nın, Milli Savunma Bakanlığı’nın borcu karşılığında TOKİ’ye devredildiği iddiası, Meclis gündemine taşındı. Soru önergesi veren CHP’li Kaplan, “Yeşil alanlar bu şekilde yok edilemez.” dedi...

TOKİ Isparta Keçiborlu yurt binası ve sosyal tesis ihalesi yarın!

TOKİ Isparta Keçiborlu 400 Kişilik (404 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası ve Sosyal Tesis İnşaatı ihalesi yarın saat 14.30'da başlıyor...

TOKİ Kırşehir Mucur yurt ve sosyal tesis ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Kırşehir Mucur ilçesinde inşa edeceği 300 kişilik yurt, sosyal tesis binaları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini ihalesi bugün yapılıyor...

toki asker tesis Haberi

toki asker tesis

Türkiye'de 230'dan fazla olan askeri sosyal tesisin satışlarının önü açılıyor. Askeri tesislerin satışlarında kolaylık sağlayacak tasarı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderildi. Üst düzey askerlerin ağırlandığı ve aralarında Karpuzkaldıran Kampı'nın da bulunduğu 230 tesisin satışı TBMM onayından geçerse gerçekleşecek. Meclis'e verilen tasarıya göre, TOKİ askeri tesisler için kat ve arsa karşılığı proje geliştirecek. Türkiye'de Ankara ve İstanbul'un yanı sıra İzmir, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Sivas ve Tekirdağ olmak üzere bir çok şehir de askeri tesis yer...