26 / 04 / 2024

toki aynı anda arsa ihalesi

toki aynı anda arsa ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), değişik illerde bulunan 602 parça araziyi, merkez Ankara olmak üzere, 'telekonferans yöntemiyle' 5 vilayette aynı anda açık artırmaya sunuyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira tespit ve tahliye davası aynı anda açılabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında hem kira artışına hem de tahliyelere ilişkin anlaşmazlıklar her geçen gün artarken pek çok kişi de kira tespit ve tahliye davasının aynı anda açılıp açılamayacağını merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Yetim ve dul maaşı aynı anda alınır mı? Dul ve yetim aylığı kimlere bağlanır?

Yetim ve dul maaşları başta olmak üzere vatandaşlar aynı anda kaç maaş alabileceklerini merak ediyorlar. İşte bu durumda araştırılan sorular ve onların yanıtları!

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Doların geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip edilmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını araştırırken ekonomistlerden doları geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak!

25 Ekim'de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 25 Ekim'de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacağını söyledi. İşte detaylar...

Logitech aynı anda 3 cihaza bağlanabilen G Astro A30'u duyurdu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Logitech’in farklı cihazlara aynı anda bağlanabilme özelliğine de sahip yeni oyuncu kulaklığı Astro A30 tanıtıldı. Kulaklığın fiyatı ve özellikleri de belli oldu. İşte G Astro A30’un fiyatı… 

Süpürme ve silme işlemini aynı anda yapan Tineco FLOOR ONE S3 kablosuz süpürge 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zamandan tasarruf sağlamak için üretilmiş Tineco FLOOR ONE S3, evde çok işinize yarayacak. Hem ıslak hem kuru süpürme işlemi yapan Tineco FLOOR ONE S3, aynı zamanda kablosuz bir süpürge. Yapay zekâ ile güçlendirilen FLOOR ONE S3 şimdi tanışma fiyatıyla 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın, dolar ve gümüş fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirdi. 'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor' diyen Memiş'ten bomba açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

Mustafa Varank: Ülkemizde aynı anda 40 fabrika açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

Şantiye şefi aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işini üstlenebilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik kapsamında şantiye şefi, görev yaptığı ilin dışında başka bir ilde görev alamayacak, aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işinin şantiye şefliğini üstlenebilecek.

Terma City aynı anda 19 kralı ağırlayabilecek!

Karaderili Şirketler Grubu’nun 180 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirdiği Terma City Oteli, aynı anda 19 devlet başkanı ya da kralın konaklayabileceği şekilde tasarlandı.

toki aynı anda arsa ihalesi Haberi

toki aynı anda arsa ihalesi


Açık artırma ihalesi, 27 Eylül Perşembe günü idarenin Bilkent'teki merkez binasında yapılacak. Eskidji tarafından düzenlenen ihalede, İstanbul ve İzmir'deki açık artırma salonlarına görüntülü, İzmir, Gaziantep ve Diyarbakır'daki müzayede salonlarına telefon ile canlı bağlantı gerçekleştirilecek. Açık artırma, İstanbul'da Eskidji Yenibosna, İzmir'de Eskidji-Alsancak bürolarında, Diyarbakır'da Dedeman Oteli ve Gaziantep'te yapılacak. Satışa sunulacak gayrimenkuller arasında, İstanbul Bahçeşehir'de, 7,4 milyon YTL rezerv bedel biçilen 5 bin 89 metrekarelik özel ilkokul; 3,3 milyon YTL rezerv bedel belirlenen 2 bin 796 metrekarelik özel kreş de bulunuyor.