25 / 04 / 2024

toki başkanı Mehmet Ergün Turan

toki başkanı Mehmet Ergün Turan

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,“Bizim bu yıl hedefimiz 60 bin konut üretmek. Geçmişteki arkadaşlarımız gerçekten çok büyük işler yapmışlar, büyük emek ortaya koymuşlar ama biz bu yıl Toplu Konut İdaresi’nin zirve yılını yaşıyoruz” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu: Akyazı, Türkiye'nin en özellikli stadyumudur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: 'Akyazı'daki stadyum, TOKİ tarafından yurt genelinde yapılmış ve yapılmakta olan 18 stadyum arasında en özelliklisidir"

Ergün Turan Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı hızla devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi’nde incelemelerde bulundu. Turan Ankara Mamak Anayurt Gülseren Mahallesi’nde inşa edilen konutları ziyaret etti.

TOKİ 2016'da 70 bin konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Turan, gelecek yıl asgari 60-70 bin konut inşa etmeyi hedeflediklerini bildirdi. Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konut sahibi olamayacak binlerce kişiyi konut sahibi yapan TOKİ'yi "dost eli" olarak niteledi.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın hedefleri neler?

Başbakanlığa bağlı olarak kurulan ve ürettiği sosyal konutlarla zirveye çıkan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), başlattığı konut üretimi seferberliğinin meyvelerini bir bir veriyor.

TOKİ Mardin'de 7 bin 766 konut rakamına ulaştı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, proje ve ihale aşamasındaki 4 bin 60 konut ile birlikte TOKİ’nin, Mardin’de 7 bin 766 konut rakamına ulaşacağını açıkladı.

TOKİ Kayaşehir'e 3 bin konut daha yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayaşehir'de satışa sunulan bin 500 konutun yanında yaklaşık 4 bin 500 konutun daha ihalesini yaptıklarını belirtti.

TOKİ Başkanı Aziziye'de kentsel dönüşümü inceledi!

Mehmet Ergün Turan, Aziziye ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Erzurum’a gelen Turan’ı havaalanında karşılayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, daha sonra kentsel dönüşüm alanlarında brifing verdi.

Kentsel dönüşümde öncelik deprem kuşakları olacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, yeni hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Programı”nın tamamlanmak üzere olduğunu açıklayarak, “Yeni programa göre, kentsel dönüşümde önceliğimizi deprem kuşakları olarak tespit ettik” dedi.

TOKİ Erzincan'ı 422 milyon lira yatırımla dönüştürüyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ’nin en aktif olduğu illerden biri Erzincan’da yapımı devam eden projelerin toplam yatırım bedelinin yaklaşık 422 milyon lira olduğunu açıkladı.

Ergün Turan Erzurum'da kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Erzurum ve ilçelerini ziyaret ederek, TOKİ şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Turan, Erzurum Palandöken’de inşaatı devam eden 600’e yakın konutun bu yaz itibariyle tamamlanacağını bildirdi.

Ergün Turan Aziziye kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye’deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan brifing aldı.

TOKİ Başkanı Ilıca kentsel dönüşüm projesini inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye İlçesi’ne bağlı Ilıca’daki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmalarını yerinde inceleyerek proje tamamlandığında Ilıca’nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Konutta talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin konut üretim segmentinde, özellikle orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde “balon değil talep patlaması” olduğunu açıkladı.

TOKİ çalışmalarında doğal taş kullanacağız!

TOKİ önümüzdeki dönemde, bölgenin yöresel mimarisine dikkat ederek tasarımlara daha ağırlık verecek. TOKİ Başkanı Turan “Doğal taşı daha fazla kullanacağız. Yöresel mimari projeler geliştireceğiz” dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Ergün Turan'dan teşekkür!

Toplu Konut İdaresi eski başkanı Mehmet Ergün Turan görevini Ömer Bulut’a devretti. Turan, mesai arkadaşları, sektör temsilcileri ve meslektaşlarına "Teşekkür" etti...

Ömer Bulut, TOKİ Başkanlığına vekaleten atandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrılmasından sonra bu göreve, vekaleten TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut'un ataması yapıldı...

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

TOKİ yılın ilk yarısında 33 bin 243 sosyal konut sattı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan olarak yılın ilk yarısında 71 ilde 33 bin 243 sosyal konutu sattı…

Cengiz Ergün: Bizde projelerin biri biter, diğeri başlar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa yatırımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

toki başkanı Mehmet Ergün Turan Haberi

toki başkanı Mehmet Ergün Turan

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. TOKİ’de anlayış değişikliğine gidildiğinin altını çizen Turan, hiçbir şehirde TOKİ binasının en yüksek bina olmayacağını söyledi. Temel disiplin olarak yatay mimarinin esas alındığını kaydeden Turan, “Tamamıyla bir anlayış değişikliği var. Biz kurum içerisindeki arkadaşlarımıza ‘hiçbir vilayette, kasabada, ilçede en yüksek bina TOKİ binası olmayacak’ diyoruz. Son bir buçuk yılda inşaat yaptığımız il ve ilçelerde en yüksek bina TOKİ binası değildir, mutlaka o yerde imar planlarında bizden yüksek imarlar vardır. Biz temel disiplin olarak yatay mimariyi esas aldık. Çeşme projemiz, şuanda Ürgüp’te yaptığımız projemiz var. Bunların bir kısmı bitti, bir kısmı bitme aşamasında. Bizim ana konseptimiz yatay mimariyi esas almaktır. Yatay mimari vilayetine göre farklılık arz eder. Mesela Ürgüp’te 3...