29 / 03 / 2024

Toki Beyşehir çalışmaları

Toki Beyşehir çalışmaları

Beyşehir merkezi ile iki ayrı mahallesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından toplu konut inşa edilecek. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun açıklamada bulundu.

TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat!

TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat isim listesine haberimizde yer verdik. Peki Beyşehir kura sonuçları ne oldu? İşte TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat listesi ve proje detayları...

TOKİ Beyşehir 317 konut ihalesi bugün!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Beyşehir Hacıakif kura sonuçları 11.05.2019!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kura sonuçları açıklanıyor. Projede talep toplanan 405 daireye 1.116 başvuru geldi. İşte TOKİ Beyşehir Hacıakif kura sonuçları 11.05.2019...

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

TOKİ Emet projesinde çalışmalar sürüyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, TOKİ tarafından inşa edilen 219 konutun çalışmalarını yerinde inceledi.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

Kayseri İncesu TOKİ 4. Etap'ta çalışmalar sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Saraycık 4. Etap, İncesu Aksubağları 4. Etap ve İncesu Örenşehir 4. Etap projesindeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. 

TOKİ Konya Beyşehir 2+1 kura sonucu!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesinde toplamda 62 konut yer alıyor. Projede başvurular 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilmişti. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Toki Beyşehir çalışmaları Haberi

Toki Beyşehir çalışmaları

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada Beyşehir'de TOKİ önderliğinde 2'nci etap toplu konut hamlesini başlatmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi. 




Özaltun, Beyşehir ilçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı Üzümlü ve Huğlu mahallelerinde TOKİ konutları yapılması için çok sayıda gelen başvuru üzerine harekete geçerek, belediye olarak TOKİ Başkanlığına resmi girişim ve müracaatta bulunduklarını vurguladı. Beyşehir'de giderek artan toplu konut ihtiyacını TOKİ ile karşılamayı planladıklarını belirten, Özaltun, "Beyşehir merkez, Üzümlü ve Huğlu mahallelerimizde iki tip proje olan dar gelirli ve orta gelirli ailelere hitap cdccck 2+1 ve 3+1 şeklindeki konutlar yapılması hedefleniyor. Ancak, bu konutlar ile ilgili çalışmaların başlayabilmesi için biz bu durumu kamuoyu ile paylaşıp duyurularını yaptığımızda, TOKİ'nin ilgili baııka şubelerine en az 100 kişilik konut talebinin olması vc istenen...