24 / 04 / 2024

toki bilecik 2016 son başvuru

toki bilecik 2016 son başvuru

724 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 59 adet konut alt gelir grubu için kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Bilecik projesi için tarih belli oldu! 287 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik projesi için tarih belli oldu... 287 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

6 soruda TOKİ Bilecik Sosyal Konut Projesi 2022! Bilecik ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ Bilecik 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bilecik projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bilecik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Bilecik projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 144 konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik İnhisar projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik projesi için düğmeye bastı! O ilçede 144 ucuz konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik projesi için start verdi. Projenin ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Bilecik projesi için geri sayım başladı! Bilecik'e 144 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik projesi için düğmeye bastı. Projede 144 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bilecik'te 500 konut inşa edecek!

Bilecik'e bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Bilecik'te 500 konut inşa edeceğini dile getirdi. 

TOKİ Bilecik Kayhan başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

toki bilecik 2016 son başvuru Haberi

toki bilecik 2016 son başvuru

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu 724 konut projesinde 59 konut kurasız açık satışa çıkıyor. Projedeki daireler 74,76 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 


TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu başvuruları!

10 Haziran 2016 – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bozüyük Şubesi olacak.


Satş duyurusu için