26 / 04 / 2024

toki borcunu erken öde kampanyası

toki borcunu erken öde kampanyası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyasına başladı. Peki TOKİ'nin indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları nelerdir?

TOKİ indirim kampanyasının tüm detayları araştırılmaya başlandı. TOKİ evleri başvuru şartları nedir? TOKİ indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

TOKİ'den borcunun yüzde 25'ini ödeyene indirim!

TOKİ tarafından 2'nci yeni indirim kampanyası geldi. Peki TOKİ indirimlerinden kimler yararlanacak? TOKİ indirimleri ne kadar? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den ikinci indirim kampanyası 2019!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenecek ikinci indirim kampanyası 23 Eylül'de başlıyor.

TOKİ'de borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler dikkat! İndirim kampanyasından kimler faydalanacak?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasının başvurularının bu hafta başlayacağını açıkla

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası resmen başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldı.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için her sene gerçekleştirilen indirim kampanyası yarın başlıyor.

7 soruda tüm detaylarıyla TOKİ 2022 arsa kampanyası!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen kişiler, konut, iş yeri ve arsa alıcıları için indirim kampanyasının başlayacağı duyuruldu. İşte detaylar…

TOKİ’den indirimli konut ve arsa haberinde son dakika gelişmesi

TOKİ'nin başlattığı indirimli konut ve arsa satışları sona erdi. TOKİ'nin borcunu erken ödeyenlere yaptığı indirim kampanyasından yararlanan kişi sayısı açıklandı. TOKİ'den alınan son dakika verilerine göre, bütün borcunu kapatan 23 bin 034 kişiye tapu verilecek.

Bankadan kredi çekenlere güzel haber! Eğer bu şartları yerine getirirseniz ücret ve masraflar iade edilecek

Banka kredileriyle ilgili yeni düzenleme. Kredi borcunu erken ödeyen vatandaşlardan ücret ve masraf alınmayacak, ayrıca devre mülklerin satışında ön ödemeli usulü de yasaklandı.

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ indirim kampanyası detaylarına ilişkin resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve ticari ünite alıcıları için her sene yapılan indirim kampanyası bu sende gerçekleştirilecek. İşte indirim kampanyasının detayları...

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasından 15 bin 313 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından başlatılan "Borcunu erken ödeyene yüzde 22 indirim" kampanyası kapsamında kampanyaya katılanların yüzde 94,42'si borçlarını kişisel tasarrufları ile kapattı

Erken emeklilik için müjdeli haber!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren erken emeklilikte müjdeli haber geldi. Prim borcunu yapılandırma, dondurma ve ihya imkanı pek çok kişinin erken emekli olmasını sağlayacak.

TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyerek tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası Mayıs ayı sonunda gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021...

TOKİ indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

toki borcunu erken öde kampanyası Haberi

toki borcunu erken öde kampanyası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyası başladı. 

Bu yıl ikincisi düzenlenen kampanyada alıcılara peşin ödemelerde yüzde 22 indirim sunuluyor. Kampanya kapsamında başvurular alınmaya başlandı.

Kampanyadan bütün borç bakiyesini kapatamayacak kişiler de faydalanabilicek. Bu kişiler, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak kaydıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyası sunuluyor.

Başvuru tarihleri

İndirim kampanyasına başvurular 23 Eylül'de başladı. Kampanya kapsamında başvurular 18 Ekim'de sona erecek. 

Kimler yararlanabilecek

Kampanya kapsamında satışları 2018'in Haziran ayının 30. gününe kadar vadeli olarak idareden konut ve iş yeri satın almış olup, geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2018 yılından önce başlayan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabilecek.

Nasıl başvurulur

Kampanyadan tapularını hemen...