19 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Emekli evleri

TOKİ Bursa Emekli evleri

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor!

TOKİ  Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor. Emekli vatandaşlar için yapılan bin 201 konutluk projede yaşam başlıyor. 

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa'daki emekli konutlarının inşasını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ‘Emekliye İkinci Bahar’ projesi kapsamında yaptığı 1201 konutun inşası tamamlandı..

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 15 Ocak 2018 tarihinde sona eren sözleşme imzalama süresi 19 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldı.

Emekli TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

Dün kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları için 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte emekli TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları listesi henüz yayınlanmadı. 240 aya varan vade imkanı sunan projede toplamda 1.200 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekiliş yeri!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de yer alan 1.200 adet konut için emekli hak sahipleri bugün belli olacak. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekiliş yeri...

Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli kuraları 2016!

Bugün satışa çıkarılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları için yüzde 12 peşinatta kalan bedel 180 ay taksitlendiriliyor. Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli kuraları 2016 detayları...

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de fiyatlar henüz netleşmedi. Projede aylık taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak. Peki Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi yarın!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Toplamda 1.200 adet konutun emekli kategorisinde satışa çıkarılacağı projede başvurular tamamlandı.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kurası ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de 75 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. Projede 240 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kurası ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura yeri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura yeri belli oldu. 2 oda 1 salon dairelerin satışa çıkarılacağı projede taksit ödemeleri teslimden sonra yapılıyor.

TOKİ Bursa Emekli evleri Haberi

TOKİ Bursa Emekli evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ), merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde, emeklilere özel olarak bin 201 konut projesinin inşasını tamamladı.

Habetürk Gazetesi'nde yer alan habere göre emeklilere özel olarak yapılan ve bin 201 daireden oluşan proje, Türkiye´de ilk olmasıyla ön plana çıkıyor. Hak sahibi vatandaşlar konutları ilk kez gezdi ve projeye duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu projeyle birlikte ev sahibi olan ve çok mutlu olduğunu dile getiren 67 yaşındaki işçi emeklisi Hüsnü Gündoğan, "Şimdiye kadar evim olmadı, şimdi evim oldu Allah´a şükür. Sağolsun devletimiz, biz emeklilere TOKİ evleri yaptırdı. Evlerimiz çok muhteşem, çok muazzam. Allah devletimize zeval vermesin. Evi olmayanlara da Allah ev nasip etsin. Çok mutluyum herkesin bu mutluluğu tatmasını isterim. Evlerimizin içi de güzel, evlerimiz dört dörtlük"...