20 / 04 / 2024

toki çeşme ev fiyatları

toki çeşme ev fiyatları

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ'nin Çeşme konutlarının fiyatlarının yüksek olduğu iddialarını TBMM'ye taşıdı.

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Çağla Şikel Çeşme'den 250 bin TL'ye ev kiraladı!

Başarılı sunucu Çağla Şikel, gözde tatil beldeleri arasında yer alan Çeşme'den ev kiraladı. Şikel ev için 250 bin TL ödedi.

Çağla Şikel Çeşme'den ev tuttu!

Her yazı Bodrum'da geçiren Çağla Şikel fiyatların yükselmesi nedeniyle rotasını Çeşme'ye çeviren isimlerden biri oldu.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Çeşme Chios 360'ta lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje

Tekke Group tarafından hayata geçirilen Chios 360 projesi İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman öncesi fırsatlar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Kuru Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuru Çeşme Mahallesi, 1709 ada, 121 parseldeki 238,89 metrekarelik ahşap evi 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Çeşme'de yazlık ev sahiplerine Yunanistan vizesi kolaylığı!

Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Çeşme'de yazlık ev satın alan tapu sahiplerine vize kolaylığı sağlanacağını müjdeledi.

Ezgi Mola Çeşme'de 3 aylığına ev tuttu!

Ezgi Mola ve erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı Çeşme’de daha fazla vakit geçirmek için ev tuttu. Çift, iki katlı ev için 3 aylığına 15 bin TL ödeyecek.

toki çeşme ev fiyatları Haberi

toki çeşme ev fiyatları

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ'nin İzmir Çeşme'de yaptığı konutların fiyatlarının fahiş olduğu iddialarını TBMM'ye taşıdı. 


CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran'ın, TOKİ hak sahiplerinin yakınmalarını kendisine iletmesi üzerine, bir soru önergesi hazırladığını belirtti. CHP'li Bakan, "Vatandaşlarımıza başlangıçta bir 'fırsat' olarak sunulan hakkı, şimdi neredeyse yüzde 100 zamlı fiyatlarla geri almaya çalışmak haksızlık" dedi. Başbakan Binali Yıldırım'ın yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Çeşme'deki TOKİ Reisdere konutları hak sahiplerinin, şubat ayında açıklanan satış bedellerinin fahiş olduğundan yakındığına ve bu duruma tepkilerini ortaya koyduklarına dikkat çeken Bakan, "TOKİ'nin, Reisdere Mahallesi'nde yaptığı konutların fiyatlarının talep döneminde açıklanan fiyatların çok üzerindedir. Hak sahipleri adına hazırlanan basın bildirisinde de bahsedildiği üzere, Türkiye genelinde TOKİ'nin yapmış olduğu projelerle, yüz...