25 / 04 / 2024

toki çeşme evleri

toki çeşme evleri

TOKİ'nin Çeşme'nin Reisdere Mahallesi'nde inşa ettiği Sosyal Konutlar Projesi yeni sahiplerini bekliyor. Projenin 1. Etabında 550, 2. Etabında ise 603 konut yer alıyor.

TOKİ Çeşme Konutları'nda kura çekimi 30 Aralık'ta!

Çeşme'de 1. Etap ve 2. Etap başvuruları tamamlanan TOKİ konutları için 30 Aralık Cuma günü saat 10.00'da, Kaymakamlıkça belirlenecek bir yerde noter huzurunda çekiliş yapılacak.

TOKİ Çeşme Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan İzmir'in Çeşme ilçesindeki Reisdere konutlarında incelemede bulundu.

TOKİ Çeşme Evleri'nin planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir 3. İdare Mahkemesi’nin yürütmesini durdurduğu, TOKİ’nin Çeşme ilçesi Reisdere’de yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesini askıya çıkardı.

TOKİ Çeşme Evleri'ne durdurma kararı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Çeşme evlerini mahkeme durdurdu TOKİ'rıin Çeşme'ye yapacağı konutlarla İlgili Mimarlar Odası'nın açtığı davada, İzmir 2'nci İdare Mahkemesi yürütmeyi engelledi...

TOKİ Çeşme'ye ağaç boyunu geçmeyen evler inşa edecek!

TOKİ şimdi de Başbakan Erdoğan' ın talimatıyla Çeşme' deki dar gelirliler için konut inşa edecek. 450 bin metrekarelik alanın yüzde 20' sine bin 584 konut planlanıyor...

TOKİ Çeşme Konutları için talep Çeşmeli vatandaşlardan geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ tarafından Çeşme'de yapılması düşünülen toplu konut projesi ilgili talebin Çeşmeli vatandaşlardan geldiğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, konutların kat sayısı hakkında konuştu...

TOKİ Çeşme projesinde binalar 4 katlı olacak!

TOKİ tarafından Çeşme'de yapılması planlanan toplu konut projesinin ayrıntıları ortaya çıktı. Erdoğan Bayraktar'ın "Ancak iki katlı villalar yapılabilir" sözlerine rağmen, TOKİ planlarının 4 katlı binalara olanak tanıması tepki çekti..

TOKİ Çeşme başvuruları 1 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ, 430 dönüm araziye kuracağı bin 584 konut için başvuruları 1 Temmuz'dan itibaren almaya başlayacağını bildirdi...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

TOKİ Uşak Eşme projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başladı.

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

TOKİ Uşak Eşme kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Eşme'de hayata geçirdiği 421 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Eşme kura sonucu sorgulama 16.03.2018!

TOKİ Eşme kura sonucu 16.03.2018 bugün açıklanacak. Proje kapsamında 511 adet konut bulunuyor.

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap 16.03.2018 kura sonuçları öğrenme!

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap projesinde yer alan 511 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Çeşme 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ İzmir Çeşme 2. Etap projesinde yer alan 545 adet konutun teslimleri 18 Eylül-31 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Çeşme'de ikinci etap evleri teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi tarafından İzmir’in Çeşme ilçesi, Reisdere mahallesinde yaptırılan konutların ikinci etabının teslimatına başlanıyor.

Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyat!

Folkart Ardıç Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir Çeşme'de hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Folkart Ardıç Çeşme fiyatları!

Folkart Ardıç Evleri projesi Folkart Yapı imzasıyla İzmir Çeşme'de hayata geçirildi. Folkart Ardıç Çeşme fiyatları ne kadar?

Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyatları!

Toplam 27 suit daireden meydana gelen Folkart Ardıç projesi Haziran 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor.

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

toki çeşme evleri Haberi

toki çeşme evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) Çeşme Reisdere Mahallesindeki toplu konut projesinde sona gelindi. Reisdere'de 1. Etap'ta 550,2. Etap'ta ise 603 konutun yer aldığı "Sosyal Konutlar Projesi'nde daha önce kura sonucu hak sahibi olan vatandaşlar, inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki günlerden itibaren evlerine yerleşmeye başlayacak. TOKİ projelerle ilgili resmi sitesinden bilgi paylaşımında bulunurken, 1. Etap için yüzde 90, 2. Etap için ise yüzde 87 bitiş aşamasını gösterdi. 


OKULLAR VE CAMİLER 

Yapımının çok büyük ölçüde tamamlandığı her iki projede de vatandaşlar evlerine yerleşmek için gün sayarken, projenin ilk etabında 550 adet konut yer alıyor. Etapta konutların yanı sıra bir adet 600 kişilik cami ile iki adet de büfe bulunacak. İkinci etapta ise 603 konut olacak. 603 konutlu 2. Etap'ta 32 derslikli ilköğretim okulu,...