29 / 03 / 2024

TOKİ Çeşme Sosyal Konutlarında son durum

TOKİ Çeşme Sosyal Konutlarında son durum

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) tarafından Çeşme’de yapımı devam eden dar ve alt gelirli vatandaşlara yönelik Çeşme Sosyal Konut projesinin tanıtımı bugün projenin şantiye alanında gerçekleştirildi.

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Şerdil Dara Odabaşı: Söğütlüçeşme’nin parka çevrilmesini teklif edeceğim!

İstanbul’dan Ankara’ya giden Yüksek Hızlı Tren’in kalkış istasyonu olan Söğütlüçeşme istasyonunun içinde sosyal donatı ve ticaret alanları olan bir tren garına dönüştürülme projesine ilişkin tepkiler devam ediyor...

İzmir Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

İzmir Çeşme’de dar gelirliler için sosyal konut projesi inşa edilecek. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Reisdere Mahallesi’ndeki sosyal konut alanında düzenleme ve alt yapı çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Çeşme'ye 400 sosyal konut müjdesi!

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Arsu Konut Yapı Kooperatifi Genel Kurulu’na katılan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, 400 sosyal konut müjdesini verdi. 

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

TOKİ Eşme kura sonucu sorgulama 16.03.2018!

TOKİ Eşme kura sonucu 16.03.2018 bugün açıklanacak. Proje kapsamında 511 adet konut bulunuyor.

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap 16.03.2018 kura sonuçları öğrenme!

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap projesinde yer alan 511 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Çeşme 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ İzmir Çeşme 2. Etap projesinde yer alan 545 adet konutun teslimleri 18 Eylül-31 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

TOKİ Çeşme Sosyal Konut Projesi yeni sahiplerini bekliyor!

TOKİ'nin Çeşme'nin Reisdere Mahallesi'nde inşa ettiği Sosyal Konutlar Projesi yeni sahiplerini bekliyor. Projenin 1. Etabında 550, 2. Etabında ise 603 konut yer alıyor.

Çeşme TOKİ Konutları'ndaki fiyat farkı yargıda!

TOKİ'nin İzmir Çeşme Reisdere Mahallesi’nde hayata geçirdiği projede başvuru fiyatı ile teslim fiyatı arasındaki fiyat farkı yargıya taşındı.

TOKİ Çeşme Sosyal Konutlarında son durum Haberi

TOKİ Çeşme Sosyal Konutlarında son durum

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) tarafından Çeşme’de yapımı devam eden dar ve alt gelirli vatandaşlara yönelik Çeşme Sosyal Konut projesinin tanıtımı bugün projenin şantiye alanında gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ Proje ve Araştırma Dairesi Başkanı Mustafa Levent Sungur, TOKİ Başkan Danışmanı Osman Bekar, TOKİ 3 No'lu Uygulama Daire Başkanı Murat Oskay, TOKİ Basın Danışmanı Uğur Dülekalp ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


Toplantıda bir konuşma yapan TOKİ Başkanı Turan, piyasa koşullarında ev sahibi olması güç olan vatandaşlara yıllardın dost eli uzattıklarını söyleyerek, “Milletimizin idaremize duyduğu güven ve beklentinin ne kadar yüksek olduğunu tecrübe ediyoruz. 81 ilimizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışıyoruz. Bize en çok heyecan veren ise yerel mimari uygulama projeleri....