19 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Dodurga son başvuru

TOKİ Çorum Dodurga son başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi sürüyor. Peki, TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

Çorum Dodurga’da TOKİ heyecanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar…

Çorum Dodurga TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1 konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan dairelerle ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Dodurga projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Dodurga 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

TOKİ Çorum Dodurga projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için satışa çıktı.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Çorum Dodurga 158 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Dodurga İlçesi, Esentepe Mahallesi 2. Etap 158 Adet Konut, 1 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İşleri İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Çorum Dodurga'ya 158 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga 158 konut projesinin ihalesini 26 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum Dodurga 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Dodurga 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Dodurga 2019 başvuru şartları neler? İşte Çorum Dodurga 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Çorum Dodurga 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Dodurga projesi 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Dodurga 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Dodurga 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Dodurga 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

Çorum Dodurga TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Çorum Dodurga TOKİ'de yer alan 37 konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Çorum Dodurga'da teslim dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Çorum Dodurga'da yer alan 37 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Çorum Dodurga'da 98 konutu teslim ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki yer alan 98 adet konut için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Çorum Dodurga son başvuru Haberi

TOKİ Çorum Dodurga son başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 63 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu.


Çorum-Dodurga Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Çorum-Dodurga Şubesi olacak.


TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

TOKİ Çorum Dodurga son başvuruları 20 Şubat'ta alınmaya başlanmıştı 31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.  Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Konut seçimini yapan alıcı yukarıda belirlenen alternatifler çerçevesinde peşinatını T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Dodurga şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için