29 / 03 / 2024

toki çorum projeleri 2021

toki çorum projeleri 2021

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Oğuzlar'a 106 yeni konut müjdesi!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü!

47 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

140 konutluk TOKİ Çorum Devane projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çorum Devane başvuruları...

TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı!

69 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı. TOKİ Çorum Kargı 'daki daireler kuralı olarak satılacak.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap başvurusu başladı!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi'ndeki 47 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları!

TOKİ Çorum Kargı Evleri'nde kura çekimi 23 Eylül 2016 tarihinde yapıldı. İşte 23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları...

TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları!

TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları listesi açıklandı. Kura çekilişi 23 Eylül 2016 tarihinde yapılan projede toplamda 243 daire yer alıyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonuç listesi açıklandı!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde toplamda 220 adet daire yer alıyor. Kura çekimi ile satışa sunulan projede daireler hak sahiplerini buldu.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap Evleri kura çekim sonucu!

220 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap Evleri projesinde kura çekimi bugün yapıldı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap Evleri kura çekim sonucu...

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura sonucu henüz açıklanmadı. Kura çekilişi bugün saat 14:00’ten itibaren yapıldı.

toki çorum projeleri 2021 Haberi

toki çorum projeleri 2021

Çorum İli Oğuzlar İlçesi Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bugün yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/97179 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Çorum İli Oğuzlar İlçesi Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile...