19 / 04 / 2024

toki edremit konuları

toki edremit konuları

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

TOKİ Van Edremit 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Edremit projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Edremit 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

TOKİ Van Edremit başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Van Edremit TOKİ kura sonuçları açıklandı!

Van Edremit TOKİ kura sonuçları belli oldu. Projeden konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018!

TOKİ Van Edremit kura sonucu 04.05.2018 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Edremit kura sonuçları!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konutun kura çekilişi 4 Mayıs'ta yapılacak. TOKİ Van Edremit kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Edremit Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu!

Edremit Belediye Meclisi’nde 2016 yılın son toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda yeni Devlet Hastanesi yeri ve ilçeye doğalgaz getirilmesi gibi önemli konular görüşüldü.

Edremit Belediye Meclisi imar konularını komisyona havale etti!!

Edremit Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Saka başkanlığında yapıldı. Toplam 28 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken Başkan Saka, Edremit’li Şehitlerin adlarının belirlenecek caddelere verileceğini söyledi.

toki edremit konuları Haberi

toki edremit konuları

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Van’da yaşanan depremlerden sonra Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Edremit ilçesinde inşa edilen konutların bulunduğu bölgede Edremit Belediyesi de yaptırdığı spor sahası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 


Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve yüzde 40’lık kısmı tamamlanarak ara verilen sahanın geri kalan yüzde 60’lık kısmında ise sona gelindi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) da katkı sunduğu spor sahası, bin 925 metrekare alan üzerinde yapılıyor. Son eksikliklerinin de tamamlanması ile birlikte hizmete sokulacak olan ve 550 bin TL’ye mal olan sahanın 350 bin TL’sini TFF, 200 bin TL’si ise Edremit Belediyesi tarafından...