26 / 04 / 2024

toki elazığ alt gelir başvuruları

toki elazığ alt gelir başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021!

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor. Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde 7 adet daire bulunuyor. 

TOKİ Elazığ Zafran kura çekilişi yarın!

TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut satışı ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile yapılacak. Projede daireler 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da 39 konut engellilere özel satılıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar konut projesi kapsamında bulunan 39 adet konut engellilere özel satılıyor. Projede dairelerin fiyatları 99 bin 89 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuralar!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları başladı ve 19 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. Projede 151 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kuralar...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde yer alan dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasatlandı. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası..

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi hakkında bilgi almak için haberimizde faydalanabilirsiniz. Projede daireler 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşan toplam 151 adet daire yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru tarihi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları başvuruları başladı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede başvurular 19 Aralık'a kadar devam edecek.

toki elazığ alt gelir başvuruları Haberi

toki elazığ alt gelir başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesinde toplam 92 adet konut bulunuyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, başvuruların 4 Mart 2021 tarihinde başlayacağı TOKİ Elazığ Merkez alt gelir grubu projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıkıyor.

Son başvuru tarihinin 12 Mart 2021 olarak belirlendiği projenin kura çekilişi 17 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Elazığ Merkez alt gelir grubu projesinden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 188 bin 916 TL, en yüksek konut bedeli 225 bin 930 TL olarak belirlendi.

Ödenecek peşinat bedellerinin 22 bin 669 TL ile 27 bin 111 TL arasında değiştiği projeden 180 ay vadeyle...