28 / 03 / 2024

toki elazığ konutları başvuru

toki elazığ konutları başvuru

İmar Hak-Sen Genel Başkanı Önder Özdemir, İmar Hak-Sen TOKİ iş birliği ile yapacakları konutlar hakkında bilgi verdi. Özdemir yaptığı açıklamada, 2014 yılında 232 konut teslim ettiklerini belirtti..

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Elazığ Maden 150 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Maden 2020 projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi başvuruları 7 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvurular 7 Ekim 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Elazığ 2019 kura çekilişi 25 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutların kura çekilişi 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Bizmişen kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Elazığ Zafran'da konut teslim dönemi başlıyor!

TOKİ Elazığ Zafran projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Elazığ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında, Elazığ Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran AGG sözleşme dönemi!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Konut Projesi kapsamında yer alan konutlar için yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri bugün başladı..

TOKİ Elazığ Zafran Konutları'nda başvurular başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Elazığ Zafran'da hayata geçirilen 129 adet konut için başvuru süreci başladı. Projede Mayıs ayında kura çekimi gerçekleşecek.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

Emekli TOKİ Elazığ Zafran kura sonuçları!

Emekli TOKİ Elazığ Zafran kura sonuçları açıklandı. 10 bin TL'lik peşinatla daire sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon konutlar bugün satışa sunuldu.

toki elazığ konutları başvuru Haberi

toki elazığ konutları başvuru

İmar Hak-Sen Genel Başkanı Önder Özdemir, İmar Hak-Sen TOKİ iş birliği ile yapacakları konutlar hakkında bilgi verdi. Özdemir yaptığı açıklamada, 2014 yılında 232 konut teslim ettiklerini belirterek, "İmar Hak-Sen - TOKİ işbirliğiyle başlatmış olduğumuz projelerden birinci etap 232 konutu üyelerimize 2014 Şubat ayında teslim etmiştik. İkinci etap 484 konut TOKİ'nin en büyük ve en güçlü firmalarından olan İz-Taş İnşaat tarafından büyük bir gayret ve özveri ile devam ettirilmektedir. Teslim tarihi 2016 Mart ayında olacak şekilde belirtilmiştir. Sendikamız ve İz-Taş İnşaat işbirliği ile Çaydaçıra Mahallesi'nde başlatacağımız 220 konutun (110 tanesi 3 + 1 195 m2, 110 tanesi 4+1 219 m2) hemşerilerime müjdesini vermek için buradayız. Üyelerimize; aileleriyle birlikte huzur içinde yaşayarak yaşlanacakları, ulaşımı kolay, havadar, yeşil alan ve gezi alanları...