29 / 03 / 2024

toki emekli başvuruları

toki emekli başvuruları

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ'den emekliye her ilde ucuz ev!

Emeklinin yıllardır devam eden barınma (ev) sorununa çözüm bulundu. Hükümet, Toplu Konut İdaresi (TOKİ), eliyle emeklileri uygun koşullarda konut sahibi yapacak.

TOKİ Beyşehir emekli konutlarına bin 300 başvuru geldi!

Beyşehir İlçe Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan emeklileri konut sahibi yapmak amacıyla başlattığı projeye emeklilerden yoğun ilgi geldi. Ev sahibi olmak isteyen emekliler için ilçede bin 300 kişi ön talep başvurusunda bulundu.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar projesinde başvurular başladı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, ‘Emekliye İkinci Bahar Projesi’ kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek toplam 4.354 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında ön taleplerin alınacağını açıkladı

Isparta'da 10 bin emekli TOKİ konutları için başvuru yaptı!

Isparta’da 10 bin emekli ev sahibi olmak için TOKİ'ye başvuru yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun TOKİ eliyle 240 TL taksitle emeklilerin ev sahibi olacağını açıklamasının ardından emekliler dernek önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

TOKİ emekliler için 37 ilde proje yapacak!

Emeklileri uzun vade ve uygun fiyat imkanıyla ev sahibi yapmak için çalışmalar hızlandırıldı. TOKİ, emekliler için 37 ilde proje çalışması başlattı

Emekliler kimlik kartı ile TOKİ’ye başvurabilecek!

Emeklilerimiz kontenjan ayrılan projelerde; “Emekli kimlik kartı, SGK dökümü, emekli maaşının yatırıldığı banka hesap ekstresi”nden herhangi biri ile TOKİ’ye başvuruda bulunabilecek.

Emekliler bir dernek üyeliği olmadan da TOKİ'ye başvuru yapabilir!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Emekli Vatandaşların Toplu Konut İdaresinden ev almaları için her hangi bir yere üyeliklerinin zorunluluğun olmadığı belirten söyledi.

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için son gün!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru yapıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için başvurular bugün sona erecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

TOKİ emekli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından faydalanmak isteyen emekliler bugünden itibaren bankalara müracaat edecek. 

TOKİ Mersin Mezitli emekli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mezitli emekli grubu projesinde yer alan 262 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı?

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 292 adet konut bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 105 bin 863 TL'den başlıyor.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları!

TOKİ'nin Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Emeklilere Özel olarak inşa edilen 403 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları ne zaman sona erecek?

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap'ta yer alan 2 oda 1 salon konutlar için başvurular 4 Nisan-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Konya Meram Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel projesindeki daireler kuralı olarak satışa hazırlanıyor. İşte, TOKİ Konya Meram Emekli başvuruları 2017...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları!

TOKİ tarafından Gaziantep Güzelvadi'de hayata geçirilen 20 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamındaki 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017...

toki emekli başvuruları Haberi

toki emekli başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı sosyal konut üreticisi TOKİ, Türkiye'nin birçok ilinde hayata geçirdiği evlerini satışa çıkardı. Dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ 36 ildeki 3 bin 618 konutu satıyor.

Emekliler TOKİ'den ev sahibi olmak için sıraya girdi. Yaşadıkları kentte geliştirilmiş olan TOKİ emeklilere özel konut projesi için şansını değerlendirmek isteyen vatandaşlar için başvuru şartları ve istenilen belgeleri araştırdık.


BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1- T.C. vatandaşı olmak,
2- Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olmak veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olmak,
3- Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
4- Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı /...