19 / 04 / 2024

toki emekli evleri

toki emekli evleri

TOKİ 24 şehirde 1981 konutu 310 liradan başlayan taksit seçenekleriyle satışa sunuyor. TOKİ, emeklilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Emekliye kira yardımı yolda!

Emekliler için destekler yeniden gündeme geldi. Talepler hayata geçerse, TOKİ konutlarından emekliye daha fazla pay ayrılacak, muhtaçlara kira yardımı yapılacak.

Kirada oturan emeklilere çifte müjde!

Kirada oturan emeklilere müjde geldi. TOKİ konutlarında emekli kontenjanının yüzde 50’ye çıkarılması ve her ay kira yardımı yapılması gündemde.

TOKİ'den emekliye ucuz ev başvuru şartları nedir?

Türkiye Emekliler Derneği, TOKİ projelerinde emeklilere ayrılan yüzde 25'lik kontenjanın yüzde 50'ye çıkartılması için çağrı yaptı. İşte emekliye kira öder gibi ev sahibi olma imkanı verecek olan çağrıyla ilgili tüm detaylar...

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye 83 bin TL'ye ev!

TOKİ, 28 ilde 4 binden fazla konutu açık artırma usulüyle satışa çıkardı. TOKİ, emekli ve dar gelirlileri 300 liradan başlayan taksitlerle 83 bin TL'ye ev sahibi yapıyor.

Emekliye düşük taksitli konut imkanı!

Devlet, yoksul, bakıma muhtaç, kimsesi olmayan yaşlılar için birçok destek veriliyor. TOKİ ve Türkiye Emekliler Derneği emekliler için düşük taksitli konut imkanı sunuyor.

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ ile 15 bin emekli ev sahibi olacak!

Emeklilere konut müjdesi veren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'deki gibi bu yılda 15 bin emekliyi ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

TOKİ'den emekliye özel konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar gelirlileri ve emeklileri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ inşa etmeyi hedeflediği 65 bin sosyal konutun 15 binini emeklilere ayırdı.

TOKİ emekliye 15 bin yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu yıl 65 bin yeni konut hayata geçirecek ve bu konutların 15 bini emekliler için inşa edilecek.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

Emekliler 300 TL taksitle ev sahibi olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), emeklileri 300 TL taksitle ev sahibi yapacak. TOKİ, 2017’de inşa edeceği 65 bin sosyal konutun yüzde 25’ini emeklilere ayıracak.

TOKİ evi olmayan emekliye konut yapacak!

Evi olmayan emekliye konut müjdesi; İlimizde emekliler için bin 600 konut yapılacak.

Konya'daki bütün emekliler ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Konya Şube Başkanı Gülhan Çağlar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er ile görüştüğünü ve Sami Er'in derneğe kayıttı bütün emeklileri ev sahibi yapacaklarını söylediğini bildirdi.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası başvuruları için son gün!

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında emekli vatandaşlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Uygun taksit ve fiyat avantajının bulunduğu kampanya 17 ili kapsıyor.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kurası!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Evleri kurası 1 Ağustos'ta yapılacak. Toplamda 324 adet konutun emekliye özel satışta olduğu projede başvuru dönemi sona erdi.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu bugün başlıyor ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura sonucu bugün çekildi. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Sivas İmranlı'da ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura!

Sivas İmranlı TOKİ Emekli Evleri kura çekimi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Fiyatların 77 bin 500 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

toki emekli evleri Haberi

toki emekli evleri

Türkiye’nin farklı noktalarında konut inşaatı devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu yıl özellikle emekli ve dar gelir grubu için konutları satacak. 

240 AY VADE SEÇENEĞİ 

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; birçok ilde konutlarını satışa sunan TOKİ, kasım itibarıyla1981 konutu daha satışa çıkardı. 24 ilde bulunan konut projeleri, özellikle emekli vatandaşlar için önemli bir fırsatlar yaratıyor. Evlerin fiyatları 80 bin liradan, aylık taksit tutarları 310 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

YENİ YAŞAM ALANI

20 yıla kadar yani 240 ay vade seçeneğiyle ödeme fırsatı bulunan TOKİ, hiç evi olmayan  emeklileri ev sahibi yapıyor. İnşa ettiği konutlar sadece bir bina olarak değil, kazandırdığı yan alanlarla birlikte bir sosyal yaşam alanı sunuyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TOKİ fırsatlarından yararlanmak isteyen emekliler için bazı şartlar bulunuyor. Başvuru yapacak kişinin T.C. vatandaşı olması, projenin bulunduğu...