26 / 04 / 2024

TOKİ emekli kampanyası

TOKİ emekli kampanyası

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik olarak da her yıl 15 bin konut üretiminin hedefleri arasında yer aldığını belirtti. Turan, TOKİ’nin bu yıl içinde ürettiği konutlardan 12 bin adedinin emeklilere yönelik olduğunu vurguladı.

TOKİ 100 TL taksitle ev!

TOKİ 100 TL taksitle ev sahibi yapıyor. 35 bin TL'ye 2 oda 1 salon daire sahibi olunabilen kampanya kapsamında 270 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

TOKİ 100 TL taksitli konut kampanyası!

TOKİ 100 TL taksitli konut kampanyası kapsamında dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak. Bu kapsamda 1 oda 1 salon daireler için 270 ay vade şeklinde ödeme yapılabilecek.

TOKİ Darende'de emekliye ev satacak!

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, 1 Kasım seçimleri öncesindeki vaatleri arasında yer alan ‘emekliye ev müjdesinden’ Darende’nin de yararlanacağını söyledi.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen emeklilere son çağrı!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, TOKİ'den ayda 240 lira taksitle ev almak isteyen emeklilerin, 31 Aralık'a kadar başvurmaları gerektiğini hatırlattı.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler SGK'ya koştu!

TOKİ'nin 250 lira taksitle ve 240 ay vadeyle vereceği evlerden almak isteyen emekliler, emekli olduklarına dair belge almak için SGK’da uzun kuyruklar oluşturdu.

TOKİ İstanbul'da emekliler için ev yapacak mı?

TOKİ "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek toplam 4 bin 354 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında emeklilerin ön taleplerini alacak. Peki TOKİ İstanbul'da emekliler için ev yapacak mı?

TOKİ, emekliler için 37 ilde proje çalışması başlattı!

Emeklileri uzun vade ve uygun fiyat imkanıyla ev sahibi yapmak için çalışmalar hızlandırıldı. TOKİ, emekliler için 37 ilde proje çalışması başlattı

Mustafa Çelik'ten ev sahibi olmak isteyen emeklilere destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, emeklilerin TOKİ vasıtasıyla ev sahibi olma taleplerine destek verdi. Başkan Çelik, TOKİ'nin konut yapabileceği arsa araştırmasına devam ettiklerini belirtti

TOKİ'den emekliye 250 TL taksitle 2+1 daire!

TAKVİM, emeklilere ucuz konut müjdesinin detaylarını açıklıyor. 250 lira taksitle 240 ay vadeyle sunulacak evler, 75 metrekare büyüklüğünde ve 2+1 olacak.

TOKİ emekliler için ucuz konut üretiyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karabük mitinginde yaptığı konuşmada; TOKİ'ye talimat verdiğini, emeklilere ek yük getirmemek için taksit tutarının 250 lira olarak belirlendiğini söyledi. Talimatı alan TOKİ çalışmaya başladı.

TOKİ 200 bin yeni konut üretecek!

Başbakan Davutoğlu, dar gelirlilere 20 yıl vade ve sadece 250 lira taksitle 200 bin yeni konut projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

TOKİ'den emeklilere 250 TL taksitle ev!

Başbakan Davutoğlu, "Başta emeklililer ve dar gelirlilere hitap etmek üzere 240 ay vade, 250 TL taksitle TOKİ konutlarını sunacağız" dedi..

TOKİ emekliye 250 TL taksitle konut satacak!

Başbakan Davutoğlu, "Başta emeklililer ve dar gelirlilere hitap etmek üzere 240 ay vade, 250 TL taksitle TOKİ konutlarını sunacağız" dedi.

Emekliler TOKİ projesiyle kira öder gibi ev sahibi olacak!

Kirada oturan emeklilerin TOKİ'den ucuza ev talebi Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iletildi. Bu sayede milyonlarca emeklinin yüzü güldü. Emekliler bu kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek..

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli kampanyası peş peşe açıklandı! 

Temmuz ayında uygulanan emekli zammının ardından bankaların emekli maaş promosyon ödemelerinde de artış yapıldı. Peki en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte, 2022 emekli promosyon kampanyası hakkında merak edilenler...

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi!

Başvuru döneminin dün bittiği TOKİ Adana Sarıçam Buruk projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihi belirlendi.

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kura çekilişi!

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kura çekilişi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Başvuru döneminin bugün bittiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde toplamda 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarılıyor. Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuruları için yarın son gün!

Toplamda 300 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi. TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Evleri başvuruları için yarın son gün...

TOKİ Emekli Sivas İmranlı başvuru bedeli!

Toplam 109 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede kura çekimi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Emekli Sivas İmranlı başvuru bedeli 500 TL'dir.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları!

Kura çekilişinin 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 300 adet daire emekliler için satışta. İşte Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları...

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede toplamda 500 adet daire emekliler için satışta. İşte Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları...

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan Konutları başvuru bedeli!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 6 Mayıs 2016 tarihinde kura çekilişi yapılacak. TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan Konutları başvuru bedeli 500 lira olarak belirlendi.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi!

Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi!

Başvuru bedelinin 500 lira olduğu projede başvuru işlemleri dün başladı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

2016 TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Konutları başvuru şartları!

Başvuru bedelinin 500 TL olduğu TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Evleri' nde 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte 2016 TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Konutları başvuru şartları...

TOKİ emekli kampanyası Haberi

TOKİ emekli kampanyası

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yıl sonunda 64 bin konut inşaatı ile 2016’nın ‘rekorlar yılı’ olarak tarihe geçeceğini belirterek, 2017’de ise 70 bin konut üretimiyle yeni bir rekora imza atacaklarını açıkladı.


MAYINLI ARAZİDE ÇALIŞILIYOR

TOKİ Başkanı Turan’ın anlattıklarına göre sınırda oldukça zor ve tehlikeli bir çalışma yapılıyor. Gerek arazi koşulları, gerek mayınlı arazi gerekse sevk-idare işlemleri yapılan işin büyüklüğünü gösteriyor. Beş şantiyenin her birinde günde 200-250 arası devasa beton blok kalıplara dökülüyor. Bu bloklar, TIR’larla sınır bölgesine sevk ediliyor. Ergün Turan “Yol falan yok. TOKİ olarak yolu da biz açıyoruz. Yaptığımız iş kolay bir iş değil. Mayınlı arazilerde çalışıyoruz. Mayınlı bölge sınır duvarının Türkiye tarafında kalacak” diye konuştu.


SİLOPİ’DE KONUTLAR BU YIL TESLİM EDİLECEK

Terörden zarar gören Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki...