25 / 04 / 2024

toki emekli konutları başvuru

toki emekli konutları başvuru

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), emeklileri sevindirecek bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. TOKİ ev sahibi olmak isteyen emekliler için 17 ilde 4 bin 354 konut inşa etmeyi planlıyor.

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar projesinde başvurular yarın başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklilere "İkinci Bahar" projesi kapsamında, 18 ilde 3 bin 361 konut satışının gerçekleştirileceği yeni bir kampanya başlatıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart'ta alınacak.

TOKİ emekli konutlarında başvurular konut sayısını aştı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösteriyor.

TOKİ emekli konutlarına yoğun ilgi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yüzde 25'ini emeklilere ayırdıkları 250 lira taksitli konutlara ilginin çok yüksek olduğunu söyledi. Turan, ayrıca talep örgütlenmesi modeli ile valilikler ve belediyeler üzerinden emeklilerin konut sahibi yapıldığını kaydetti.

TOKİ'den evi olmayan emeklilere müjde!

TOKİ'den evi olmayan emeklilere büyük müjde geldi. Emekli kimlik kartını TOKİ’ye götüren vatandaşlar, uygun fiyatlı daireler için başvuru şansını da yakalayacak.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Malmeydanı TOKİ Emekli sözleşmeleri!

Malmeydanı TOKİ Emekli Konutları için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz!

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz bugün belli olacak. Projede yer alan konutlar TOKİ ve Nilüfer Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

toki emekli konutları başvuru Haberi

toki emekli konutları başvuru

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), emeklileri sevindirecek bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. TOKİ ev sahibi olmak isteyen emekliler için 17 ilde 4 bin 354 konut inşa etmeyi planlıyor.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında emeklilere yeni konut inşa etmeyi sürdüreceklerini belirterek "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek, ikinci baharı müjdelemektir" diye konuştu.


Ergün Turan, konut sahibi olmayan emeklilerin ev sahibi olmaları amacı ile ilk etapta 17 ilde 4 bin 354 konut için ön talep alacaklarını söyledi. Ayrıca Turan, "2+1 planında inşa edilecek konutlar için TOKİ, ilgili bankalar aracılığı ile 9-30 Aralık tarihleri arasında ön talep toplayacak. Bu çerçevede emekliler kimlik kartlarını gösterip, bankalara başvurularını gerçekleştirebilecekler "dedi.


TOKİ'den konut sahibi olmak isteyen emeklilerin daha önce TOKİ'den konut satın...