27 / 04 / 2024

toki emekli konutları

toki emekli konutları

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 31 şehirde bulunan 3 bin 930 konutu satışa çıkardı. TOKi, emeklileri 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi yapıyor.

TOKİ emeklileri ev sahibi yapacak!

2016 yılında TOKİ tarafından üretilen 65 bin konutun 17 bini dar gelirli emekliye verildi. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, bu yıl yine küçük taksitlerle 25 bin emekliyi konut sahibi yapacaklarının müjdesini verdi.

TOKİ'den emeklilere 20 bin konut!

2017 yılının ilk 6 ayında 35 bin 172 konut üreten TOKİ, bu yıl 20 bin emekli vatandaşı ev sahibi yapacak.

Sakaryalı emeklilere TOKİ konutları müjdesi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, Sakarya'da emekliler için konut müjdesi verdi. Büyü, çalışmaların olumlu ve hızlı şekilde devam ettiğini açıkladı.

TOKİ emekliye 15 bin yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu yıl 65 bin yeni konut hayata geçirecek ve bu konutların 15 bini emekliler için inşa edilecek.

TOKİ Kastamonu emekli konutlarına imar planı onayı!

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

TOKİ 2017'de 65 bin konut inşa edecek!

Vatandaşları uygun fiyatla ve kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ, 2017’de 65 bin sosyal konut inşa edecek. Bu rakamın 15 bini, yani yüzde 25'i emeklilere ayrılacak.

TOKİ'den emekliye yılda 15 bin konut geliyor!

TOKİ, 2016'da 64 bin konut üretimiyle tarihi bir rekora imza atacak. Kurum 2017'de 70 bin konut üreterek bu rekoru ileri taşımayı hedefliyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, 2016-2019 arasındaki dönemde toplam 260 bin konut üretileceğini söyledi.

TOKİ'den emeklilere yılda 15 bin konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik olarak da her yıl 15 bin konut üretiminin hedefleri arasında yer aldığını belirtti. Turan, TOKİ’nin bu yıl içinde ürettiği konutlardan 12 bin adedinin emeklilere yönelik olduğunu vurguladı.

TOKİ'nin emekli konutlarına 85 bin 574 başvuru geldi!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, TOKİ'ye açılan davalarla ilgili soru önergesine gelen yanıta göre, emeklilere yönelik 7 bin 681 konut satışa sunuldu ve 85 bin 574 emekli başvuruda bulundu. TOKİ’ye geçen yıl 1.754 dava açıldı.

TOKİ yılda 15 bin emekliye ucuz konut üretecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, evi olmayan emeklilerin konut sahibi olmasına yönelik çalışmaların 6 aydır devam ettiğini belirterek Gaziantep, Denizli, Şanlıurfa ve Erzurum gibi çok fazla sayıda şehirden talep olduğunu söyledi.

TOKİ emekli konutlarında süreç nasıl işleyecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), emeklileri sevindirecek bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. TOKİ ev sahibi olmak isteyen emekliler için 17 ilde 4 bin 354 konut inşa etmeyi planlıyor.

TOKİ emekliler için 35 ilde 7 bin 715 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Emekliler için 35 ilde 7 bin 715 konut inşa edeceğiz” dedi. Bu yıl 60 bin konut hedefi koyan TOKİ 13 yılda sektöre 120 milyar TL yatırdı.

TOKİ'nin 27 bin TL'lik evlerine hangi emekliler başvurabilir?

Emeklilerin TOKİ'den ucuz ev almasının bazı şartları var. TOKİ'nin 81 ilde emekliler için yaptırdığı özel fiyat ve düşük taksitli evlerden almak için ilk şart SGK'dan emekli olmak. İkinci şart, aylık gelirin 3 bin 200 liradan az olması gerekiyor.

Mehmet Ergün Turan'dan TOKİ İkinci Bahar projesinin detayları!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, emeklilere 250 lira taksitle konut projesinin detaylarını anlattı. Kadraj programına katılan Turan, "Emekliyi, kira öder gibi ev sahibi yapmayı amaçlıyoruz" dedi.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Malmeydanı TOKİ Emekli sözleşmeleri!

Malmeydanı TOKİ Emekli Konutları için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz!

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz bugün belli olacak. Projede yer alan konutlar TOKİ ve Nilüfer Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

toki emekli konutları Haberi

toki emekli konutları

Türkiye'nin birçok noktasında konut inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 31 ildeki 3 bin 930 konutu satışa sundu. Emeklilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunan TOKİ'de aylık 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre, birçok ilde bulunan konutlarını satışa çıkaran TOKİ, emekli vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. 

Taksitler 167 liradan başlıyor

Satışa çıkan konutların taksitleri 50 bin liradan, taksitler de 167 liradan başlıyor. 240 ay vade seçeneğiyle ödeme imkanı sunan TOKİ'den 20 yıla kadar ödeme yapılabiliyor. TOKİ, hiç evi olmayan  emeklileri konut sahibi yapıyor. 

4 bin 500 TL gelir şartı

Emeklilere özel satışa sunulan dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı. Farklı daire seçeneklerinin bulunduğu konutlara başvurmak isteyenlerin aylık hane halkı gelirinin,...