29 / 03 / 2024

toki emekli projeleri

toki emekli projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Evi olmayan emekli kalmayacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından üç yıllık dönemde 250 bin sosyal konut hayata geçirilecek. Emekli vatandaşların uygun koşullarda konut sahibi olmalarını sağlamak için sosyal konut projeleri desteklenecek. 

TOKİ'den emeklilere ucuz konut fırsatı!

Dar gelirliyi ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler için de fırsatlar sunuyor...

Devletten yaşlılara konut yardımı!

Devlet, yaşlılara evde sağlık ve maaş, bakım parası, konut yardımı gibi 7 imkân sağlıyor. İşte yaşlılar için sunulan fırsatlar…

TOKİ'den emekliye 50 bin TL'ye konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yurdun birçok farklı bölgesinde konut yapımını tüm hızıyla sürdürüyor. Emeklilerin bütçesine özel konutların fiyatı 50 bin TL'den başlıyor ve 20 yılda ödeme imkanı var. İşte kira öder gibi alınabilecek konutlar...

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

TOKİ'den İstanbul'daki emeklilere müjde!

15 yılda 800 bin konut üreten TOKİ İstanbul'daki emeklileri de ev sahibi yapacak. TOKİ'nin İstanbul'da hayata geçireceği emekli projeleri için fizibilite ve hazırlık çalışmaları başladı.

TOKİ emeklileri ev sahibi yapacak!

2016 yılında TOKİ tarafından üretilen 65 bin konutun 17 bini dar gelirli emekliye verildi. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, bu yıl yine küçük taksitlerle 25 bin emekliyi konut sahibi yapacaklarının müjdesini verdi.

Emekliye ucuz ev!

Bugün Emekliler Günü. Hayata geçirilen çok sayıda düzenleme emeklilerin yüzünü güldürürken, yeni müjdelerin de hazırlıkları yapılıyor.

Adanalı emekliler TOKİ'den umutlu!

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya emekliye ayrılan kişilerin geçmiş yıllarda ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizdi. Kaya Adana'nın iki bölgesinde TOKİ konutları istediklerini vurguladı.

Faruk Çaturoğlu'ndan emeklilere TOKİ konut müjdesi!

Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme'ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını ve 13-30 Haziran 2016 tarihlerinde başvuruların alınacağını açıkladı.

TOKİ'nin konut hesabı programı bu yıl başlıyor!

Emeklileri ve dar gelirlileri ev sahibi yapmak için seferberlik başlatıldı. Dar gelirliler için çalışmalara hız verilecek. Emeklilere konut imkanı tüm illere yayılacak. Ev alana devlet katkısı bu yıl başlayacak

Tuncay Sonel'den emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'deki 32 boş dairenin emeklilere verileceğini açıklayan Kaymakam Tuncay Sonel, "Edincik Mahallesinde TOKİ konutları var orada 32 boş daire var. Bunlar emeklilerimize ayrıldı" dedi

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ emekli projeleri 2019!

TOKİ emekli projeleri 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.380 adet konutu emeklilere özel olarak satışa çıkarıyor.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün yapılacak. Daire fiyatlarının 77 bin 600 TL'den başladığı projede peşinat bedeli 9 bin 312 TL olarak belirlendi.

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emeklikler için satışa çıkarıldığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura!

TOKİ Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi ertelendi. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 2016!

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 2016 3 Mayıs tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kastamonu Merkez projesinin kura çekilişi 26 Nisan 2016 Salı gününde yapılacak. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

toki emekli projeleri Haberi

toki emekli projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Mersin Gençlik Kolları tarafından Akdeniz ilçesindeki millet bahçesindeki "Gençlik Buluşması"nda TOKİ projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bakan Kurum yaptığı açıklamada merakla beklenen TOKİ 150 bin konut kampanyası ile ilgili detaylara da değindi.

İşte alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşların ev sahibi olacağını söyleyen Murat Kurum'un o açıklamaları...

Bakan Murat Kurum TOKİ 150 bin konut projesi ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bugüne kadar 1 milyon 137 bin konuta geldik. Dünyanın hiçbir yerinde bu rakamı duyamazsınız. 20 yılda Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde biz şehirlerimizde 1 milyon 137 bin konut yaptık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanı'mız ağustos ayında açıklayacaklar. Alt ve dar gelir grubu, emeklilerimiz ve evi olmayan vatandaşlarımızın ev alabilmelerini teminen...