19 / 04 / 2024

toki engelli evleri kura

toki engelli evleri kura

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Engelli TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ ucuz konut başvurularına dair detaylar merakla araştırılmaya devam ediliyor. Engelli TOKİ başvuruları da araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

TOKİ engelli başvuruları için bugün son gün! Kira öder gibi 3+1 ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'teki engelli projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ engelli başvuruları başladı! 180 ay vadeyle kira öder gibi 3+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis projesi için başvurular bugün başladı. Projeden en az yüzde 40 engelli vatandaşlar konut alabilecek.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

toki engelli evleri kura Haberi

toki engelli evleri kura

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? sorusunun cevabını merak ediyor. Peki Engelli TOKİ başvuruları 2019 ne zaman, TOKİ'den ev nasıl alınır? TOKİ engelli başvuru tarihi, TOKİ peşinat ödemeleri, TOKİ başvuru 2019, TOKİ orta gelir grubu başvuru şartları, TOKİ başvuruları nereye yapılıyor, TOKİ engelli indirimi var mı? Engelliler toki kuralarına ne kadar katılabilir? Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ tarafından satışa çıkarılan projelerden 18 ve 25 yaşını doldurmuş yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlar için yüzde 5 konut kontenjanı ayrılıyor ve iki kere kuraya katılma hakkı veriliyor.

Konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu?

18 yaşını doldurmuş yüzde 40 ve üzeri engelli raporu bulunan engelli vatandaşlar için satışa çıkarılan konut sayısının yüzde 5’i kadar...