26 / 04 / 2024

toki er konut satışı

toki er konut satışı

Yeni askerlik sistemi teklifi komisyonda kabul edildi. Teklife göre, TOKİ'nin yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek...

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Manisa Kırkağaç ve Akhisar'da 100'er konut yapacak!

Manisa'da depremden etkilenen bölgeleri inceleyen Bakan Kurum, "Yapıları ağır hasar gören vatandaşlarımızın kesin hasar tespit neticeleriyle TOKİ Başkanlığımızca hem Kırkağaç'ta hem Akhisar'da 100'er konutun inşasına başlayacağız" dedi...

Muğla TOKİ 51 konut ihalesi yarın!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'de konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura çekilişlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Peki TOKİ'de konut kazanamayan ücret iadesini ne zaman alacak?

Amasya Hamamözü TOKİ 106 konut ihalesi yarın!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bartın Dallıca TOKİ 424 konut ihalesi yarın!

Bartın Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Amasya TOKİ 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bartın TOKİ 424 konut ihalesi 30 Temmuz'da!

Bartın Merkez Dallıca Köyü 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tunceli Çemişgezek TOKİ 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli Çemişgezek 348 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa TOKİ 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa Orhangazi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Isparta Keçiborlu TOKİ 53 konut ihalesi 25 Haziran'da!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki er konut satışı Haberi

toki er konut satışı

AK Parti'li milletvekillerince TBMM Başkanlığına sunulan Askeralma Kanunu Teklifi, Milli Savunma Komisyonunda kabul edildi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edilen Askeralma Kanunu Teklifi'ne göre, yabancı ülkelerde çalışma iznini de ihtiva eden oturma izni veya doğrudan çalışma iznine sahip olarak işçi, işveren veya bir meslek ya da sanat mensubu sıfatı ile bulunanların, yabancı bandıralı gemilerde gemi adamı statüsünde bulunanların, ikamet eden çok vatandaşlık hakkına sahip olanların her türlü askerlik işlemleri, durumlarını ispata yarayan belgeler ile bağlı bulundukları Türk konsolosluklarına başvurmaları halinde 35 yaşını tamamladıkları yılın sonuna kadar ertelenebilecek.

TOKİ'de öncelik

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek. Hizmette geçen süre içinde kamunun ve belediyelerin işlettiği deniz...