28 / 03 / 2024

toki erzincan projeleri

toki erzincan projeleri

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 196 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesinde 196 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 220 konut!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ, Erzincan Refahiye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzincan İliç 263 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Erzincan İliç 263 adet konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Yalnızbağ ve Yoğurtlu projesi 2016 sonunda tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından Erzincan'ın Yalnızbağ Beldesi ve Yoğurtlu Beldesi'nde yaptırılıyor olan 926 adet konutun 2016 yıl sonunda tamamlanacağı bildirildi...

TOKİ Erzincan Merkez'de 340 adet konut yaptırıyor!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı Erzincan ili, Merkez ilçe Yanlızbağ beldesi 340 adet konut ve 1 adet camii ve 1 adet ticaret merkezi yapım işi ihalesi düzenliyor.

TOKİ Erzincan'ı 422 milyon lira yatırımla dönüştürüyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ’nin en aktif olduğu illerden biri Erzincan’da yapımı devam eden projelerin toplam yatırım bedelinin yaklaşık 422 milyon lira olduğunu açıkladı.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri!

Toplamda 44 adet daienin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire fiyatları 90 bin TL 'den başlıyor. Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri başladı.

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları 44 adet konuttan oluşuyor. Taksitlerin 300 TL olarak belirlendiği projede toplam 44 adet konut emekliler için satışa sunuldu.

TOKİ Erzincan Çağlayan emekli fiyat listesi!

2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Erzincan Çağlayan emekli fiyat listesi...

TOKİ Erzincan Çağlayan'da 10 bin 300 TL peşinatla!

TOKİ Erzincan Çağlayan'da 10 bin 300 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirtilen projede fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Erzincan Akyazı 89 konut ihalesi 23 Mart'ta!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ İstanbul projeleri 2016!

13 yılda toplam 700 bin konut üreten ve 2016'da İstanbul'da da toplam 7 bin 500 konut üretecek olan TOKİ İstanbul'un hangi ilçelerinde konut inşa edecek? İşte TOKİ İstanbul projeleri 2016...

TOKİ Erzincan İliç 263 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Erzincan İliç 263 adet konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura sonuç listesi!

Yoğurtlu Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekilişi kapsamında 24 adet konut için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura sonuç listesi...

2016 TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları!

2016 TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları açıklandı. Tamamı 2+1 konutlardan oluşan projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da 2+1 daireler için kura çekimi bugün saat 10.00'da başladı. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Toplamda 24 adet dairenin satışa çıkarılacağı projede 342 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Emekli TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekimi!

Emekli TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekimi kapsamında 24 adet konut satışa çıkıyor. Fiyatların 102 bin 500 TL'den başladığı projede aylık taksitler teslim tarihinden itibaren ödeniyor.

toki erzincan projeleri Haberi

toki erzincan projeleri

Dar gelirli aileler için 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'a 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki son dakika detaylarına göre, TOKİ Erzincan projesi Çayırlı ilçesinde inşa edilecek.

Merakla beklenen TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesinde toplam 158 adet konut yer alacak. Erzincan İli, Çayırlı İlçesi, Atatürk Mahallesi 158 konut projesinin ihalesi 17 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesinin ihalesi E-ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek. Söz konusu projenin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor. 


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu...