25 / 04 / 2024

toki erzurum kentsel dönüşüm

toki erzurum kentsel dönüşüm

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

TOKİ Erzurum'da bin konutun yapımına başladı!

Erzurum’da Kentsel Dönüşüm çalışmalarına hız verildi. 17 farklı bölgede 480 hektarlık alanı 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' ilan eden Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle TOKİ, Erzurum'da bin konutun yapımına başladı.

TOKİ Erzurum'da kentsel dönüşüm yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Sekmen, "İlimizde, kentsel dönüşüm, toplu konut ve sosyal konut yapmak üzere TOKİ Başkanımız burada" dedi.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum 454 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzurum 454 konut ihalesi 17 Haziran'da!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 17 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye 454 konut ihalesi 17 Haziran'da!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 17 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Aziziye'de 126 konut satıyor!

TOKİ, Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 126 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlarım 163 bin 274 TL'den başladığı projede kuralar 23 Temmuz'da çekilecek.

Erzurum kentsel dönüşümde Türkiye'ye rol modeli oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Korunan tarih, dönüşen şehir” sloganıyla kentsel dönüşümde yaptıkları çalışmaları anlattı..

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları sona eriyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları başlıyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 99 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 403 konut satıyor!

TOKİ Erzurum Palandöken projesinde 403 konut satışa sunuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında satışa sunulan projede başvuru süresi 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı 2.Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ'nin Erzurum'un Palandöken ilçesinde Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirdiği 529 konut için başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı 2.Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 529 konut satışa çıkıyor. Proje için başvurular 13 Şubat – 10 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken 793 konut ihalesi 4 Ağustos'ta!

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 1. Etap 793 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

toki erzurum kentsel dönüşüm Haberi

toki erzurum kentsel dönüşüm

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi. Başkan Sekmen, Tarihi Müceldili Konağında düzenlenen basın toplantısında, TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Palandöken Konutları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca.  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç, Selami Keskin, Cevat Öksüz ve Zafer Aynalı'nın da katıldığı toplantıda Başkan Sekmen, kentte büyük bir konut açığının bulunduğunu ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti: "TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından Eski Mal Meydanında 579 konutun yapımı devam ediyor. Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum'u görmekteyiz. Alt ve üstyapı faaliyetleriyle...