16 / 04 / 2024

toki erzurum konut projeleri

toki erzurum konut projeleri

TOKİ'nin 50 bin sosyal konut kampanyası Erzurum'da da başladı. Peki TOKİ Erzurum 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Erzurum 2019 başvuru şartları ne kadar? İşte TOKİ 50 bin konut Erzurum 2019 detayları...

TOKİ Erzurum'da kentsel dönüşüm yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Sekmen, "İlimizde, kentsel dönüşüm, toplu konut ve sosyal konut yapmak üzere TOKİ Başkanımız burada" dedi.

TOKİ Erzurum, Eskişehir ve Çankırı`da konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Çankırı-Kurşunlu, Eskişehir Çankaya Vadişehir ile Erzurum Palandöken Yıldızkent'e konut ve sosyal donatı inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

TOKİ Erzurum projesiyle 239 konut ve 191 ticari ünite geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Erzurum 2023 projesiyle 239 konut ve 191 ticari ünite geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum 2023 projesi 11 Nisan'da ihaleye çıkıyor! 391 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzurum projesinin ihalesi 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak. İşte Erzurum TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzurum 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 391 yeni konut için bu tarihe aman dikkat!

TOKİ Erzurum 2023 projesi için merakla beklenen yeni tarih belli oldu! 391 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı! 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor!

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı...Sadece bir ilçeye 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor...

6 soruda TOKİ Erzurum Sosyal Konut Projesi 2022! Erzurum ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son olarak vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntılar henüz açıklandı. Peki TOKİ Erzurum 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Erzurum projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 488 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Erzurum projesinin ihale tarihini duyurdu. Peki TOKİ'nin Erzurum projesi hangi ilçede yükselecek? Proje ne zaman ihaleye çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtla

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Erzurum projesi için tarih belli oldu! Erzurum'a 158 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Erzurum Pasinler 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 89 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Pasinler projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Pasinler projesinin ihalesini 15 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Aşkale Kandilli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Aşkale Kandilli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Erzurum Yakutiye 386 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

toki erzurum konut projeleri Haberi

toki erzurum konut projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde dev kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında 67 şehirde tam 50 bin konut satışa çıkarılıyor. 

TOKİ 50 bin konut Erzurum 2019

TOKİ 50 bin konut kampanyası kapsamında Erzurum'da 1000 adet konut inşa edilecek. Alt ve orta gelirli ailelere satılacak bu konutların tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanıyor. Projeler yerel mimaride inşa edilecek. 

TOKİ Erzurum 2019 fiyatları ne kadar?

TOKİ Erzurum 2019 fiyatları 2+1 dairelerde 116 bin 400 TL'den, 3+1 dairelerde 170 bin 720 TL'den başlıyor. Projedeki 2+1 dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ile 85 metrekare arasında, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 110 metrekare ile 128 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

TOKİ Erzurum 2019 projesine Türkiye Halk Bankası A.Ş. veya  T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin yetkili şubelerden başvuru yapılıyor. Başvuru bedeli 2+1 daireler için...