25 / 04 / 2024

TOKİ Erzurum Millet Bahçesi

TOKİ Erzurum Millet Bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

TOKİ Erzurum Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den Erzurum'a yeni millet bahçesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 3 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Erzurum Palandöken Emekli Konutları'nın sahipleri belirlendi!

TOKİ Erzurum’un Palandöken İlçesi, Mal Meydanı’nda hayata geçirilen konutların sahipleri belirlendi

TOKİ Erzurum 579 konutun kurası 10 Temmuz'da!

TOKİ öncülüğünde Abdurrahman Gazi mahallesinde yapılan 579 konutun kura çekim tarihide açıklandı. TOKİ Erzurum 579 konutun kurası 10 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap'ta yer alan 89 adet konutun kura çekilişi 6 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 403 konut satıyor!

TOKİ Erzurum Palandöken projesinde 403 konut satışa sunuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında satışa sunulan projede başvuru süresi 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap kura sonucu açıklandı!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap kura sonucu açıklandı. Toplamda 529 adet daireden meydana gelen projede kuralar bu sabah çekildi.

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Erzurum Malmeydanı 2.Etap kura sonuçları isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları!

529 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları henüz başlamadı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale 138 konut sözleşmeleri imzalanıyor. İşte detayları...

TOKİ Erzurum Millet Bahçesi Haberi

TOKİ Erzurum Millet Bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 78 bin 619 metrekare alanda inşa edilecek olan Erzurum Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Dün yapılan ihale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bitki ve peyzajı ile Erzurum'a yeni bir soluk getirecek olan millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Çocuk oyun alanlarının, seyir terasları ve gezinti yollarının olacağı millet bahçesinde 830 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların bulunacağı millet bahçesinde, yöreye özgü meyve ağaçları, çiçekli bitkiler ile daha çok yeşille buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.