26 / 04 / 2024

toki esatpaşa kurasız satış detayları 2019

toki esatpaşa kurasız satış detayları 2019

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bina güçlendirmede mucize yöntem: İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi!

Hatay’da üçüz bloklardan biri adeta kum yığınına döndü, biri ağır hasar aldı, diğeri ise dimdik ayakta kaldı. Ayakta olan blok, 14 yıl önce ODTÜ’lü hocaların kendi geliştirdikleri ‘karbon fiber’ yöntemiyle güçlendirilmiş. İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi....

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Emeklilik sistemi a’dan z’ye değişiyor! SSK ve Bağ-Kur’lular dikkat!

Emeklilik sistemi artık a’dan z’ye değişiyor. Bakan Vedat Bilgin, Bağ-Kur ile SSK emeklilik sistemi için aradaki prim farklılığının giderileceğini duyurdu. Peki bundan sonraki aşamada ne olacak? İşte detaylar…

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parsel ve 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

toki esatpaşa kurasız satış detayları 2019 Haberi

toki esatpaşa kurasız satış detayları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde toplam 9 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru heyecanı başladı.

Bugün itibariyle satışa sunulan TOKİ Esatpaşa 2019 projesinde  6 adet 2 oda 1 salon, 3 adet 3 oda 1 salon konut  bulunuyor.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan proje için için başvurular Ziraat Bankası'nın Ataşehir şubesi aracılığıyla kabul edilecek.

Son başvuru tarihinin 31 Ekim 2019 olarak belirlendiği TOKİ Ataşehir Esatpaşa projesinde konut fiyatları 385 bin TL ile 460 bin TL arasında değişiyor.

Yüzde 40 ve yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Ataşehir projesi için ödenecek peşinat bedeli 154 bin TL'den başlıyor, 230 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Vade süresinin 96 ay ve 120 ay olarak belirlendiği TOKİ Esatpaşa projesi için ödenecek aylık taksit bedeli...