24 / 04 / 2024

toki eskişehir projesi

toki eskişehir projesi

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir projesi için start verdi! Eskişehir'e ucuz konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir projesi için start verdi. İşte TOKİ Eskişehir projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! Başvurular için tarih açıklanıyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 77 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Eskişehir projesi geliyor! Eskişehir'in o ilçesine 77 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 77 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! 598 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 598 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 598 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 598 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 1035 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir'de 126 yeni konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir İnönü ilçesinde 126 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 428 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Tepeaşı Zincirlikuyu 2. Etap projesinin ihalesini 4 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Eskişehir İnönü'ye 354 konut geliyor!

İnönü Belediyesi tarafından ön çalışması yapılan proje sonucunda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak 3+1 ve 2+1 dairelerin satışlarına başlanacağı açıklandı.

TOKİ Eskişehir başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Odunpazarı 115 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 73 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Eskişehir'de 1.352 konut yaptıracak

TOKİ Eskişehir Çankaya Vadişehir'de 1352 konut yaptıracak. 952 ve 400 adet olmak üzere iki ayrı ihale gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Eskişehir TOKİ projesiyle tek bir ilçeye 126 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 126 konut inşa edecek. TOKİ Eskişehir projesi Ekim ayında ihaleye çıkacak.

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 71 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de inşa edeceği 71 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih belli oldu! 71 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni projeler inşa edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 71 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Sarıcakaya'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Sarıcakaya'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Sarıcakaya sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mihalıçcık sosyal konut projesi...

toki eskişehir projesi Haberi

toki eskişehir projesi

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı. 

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan TOKİ Eskişehir projesiyle, Eskişehirlilerin yüzünü güldürdü. Eskişehir projesi için start veren TOKİ, projenin ihalesini 9 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirdi. 

TOKİ Eskişehir projesi nerede inşa ediliyor? TOKİ Eskişehir projesinde kaç konut var? İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'nin merakla beklenen Eskişehir projesi Sarıcakaya ilçesinin Bilal Habeşi Mahallesi'nde hayata geçirilecek. TOKİ Eskişehir projesinde 77 adet konut ve 4 adet dükkan yer alıyor. Bunun yanı sıra proje kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yapılacak. 

TOKİ Eskişehir Bilal Habeşi projesi yapım işi 4734 sayılı Kamu...