26 / 04 / 2024

toki ev teslimleri

toki ev teslimleri

TOKİ yerel yönetimlerle başlattığı kentsel yenileme programı kapsamında 285 bin 699 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmasını projelendirirken, 117 bölgede 61 bin konutun inşasını tamamlayarak hak sahiplerine teslim etti.

TOKİ konutları ne kadar zamanda teslim edilir?

TOKİ' nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor. Peki, TOKİ konutları ne kadar zamanda teslim edilir?

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 25.'si gerçekleştirildi!

“Mahallem İstanbul” projesinin koordinatörü Prof. Dr. Murat Şeker, projeyle İstanbul mahalleleri düzeyinde kentsel ve kamusal alanlarla ilgili büyük bir veri tabanı meydana getirdiklerini ve bunu anlaşılır, uygulanabilir coğrafi tabanlı bir sistemle derlediklerini belirtti.  

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 24’üncüsü gerçekleştirildi!

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alidost Ertuğrul, İstanbul’un her dönem dinamik bir tamirat ve restorasyon eylemine sahne olduğunu söyleyerek entin yenilenme süreçlerini değerlendirdi. 

TOKİ Ev ve Şehir Semineri'nin 18'ncisi düzenlendi!

TOKİ tarafından 18’incisi düzenlenen Ev ve Şehir Seminerlerinin bu ay ki konuğu Mimar Sinan Yazmaları üzerine bir çok araştırma yürütmüş Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suphi Saatçi oldu.

Kordon İstanbul Kağıthane ev teslimleri!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Kordon İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede vade farksız 36 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor...

Tem Avrasya Gaziosmanpaşa ev teslimleri!

Tem Avrasya Konutları İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje 18 bin 621 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Taksim 360 ev teslimleri!

Taksim 360 projesi 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri ile Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 952 bağımsız ünite yer alıyor...

Bizimtepe Aydos ev teslimleri!

Bizimtepe Aydos Konutları 93 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Fiyatların 550 bin TL'den başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor...

toki ev teslimleri Haberi

toki ev teslimleri

TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, sağlıksız, afete karşı riskli, köhne ve ömrünü tamamlayan konut stoğunun hem içinde yaşayanların mal ve can güvenliğini tehdit etmesi hem de kentlerin sağlıklı gelişimine engel olması nedeniyle İdare, yerel yönetimlerin işbirliğiyle kentsel dönüşüm projeleri uyguluyor. 


Kentsel dönüşüm projeleriyle modern konutlar inşa eden TOKİ, bu projelerde kamu menfaatinin yanında vatandaşları mağdur etmeden sonuca ulaşma ve kentin köhne bölgelerini rehabilite etmeyi hedefliyor. 

Rakamlarla dönüşüm TOKİ'nin yerel yönetimlerle ortaklaşa başlattığı büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 302 projede toplam 285 bin 699 konutluk gecekondu dönüşüm çalışması projelendirildi. 


201 farklı bölgede 99 bin 89 konutluk ihale çalışması gerçekleştirilirken, ihalesi tamamlanan 175 projede 88 bin 240 konutun yapımına başlandı. 117 bölgede de 61 bin konutun inşası tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.


Anadolu...