24 / 04 / 2024

toki gayrimenkulleri

toki gayrimenkulleri

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık şirketi Turyap tarafından düzenlenen açık artırmalarda mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne ait gayrimenkuller, son 3 yılda 493 milyon 968 bin TL teklif aldı.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

TOKİ, aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü işyeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı, 240 aya varan vadelerle satışa çıkarıyor.

TOKİ 33 ilde 180 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri, 36'sı konut 180 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ'nin 55 gayrimenkulünden 12'si satıldı!

TOKİ dün 17 ilde 55 arsanın satışını gerçekleştirmek için Eskidji ile müzayede yaptı. Müzayede sonucunda 12 gayrimenkulün satışı gerçekleşti. Bunlardan İstanbul'daki arsalar tarım ve ticaret alanı...

TOKİ 148 gayrimenkulü bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) farklı illerde yer alan 148 gayrimenkulü bugün satışa çıkarıyor. Satışlarının yapılacağı gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14.00' te yapılacak...

TOKİ 148 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) farklı illerde yer alan 148 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor. Satışlarının yapılacağı gayrimenkullerin ihalesi yarın saat 14.00' te yapılacak...

TOKİ 109 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) 22 farklı ilde yer alan 109 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satışı 7 Ocak 2014 saat 14.00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ 29 ildeki gayrimenkullerini 5 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) gayrimenkulleri Eskidji tarafından 29 ilde yer alan dükkan ve konutlar 5 Eylül 2013 tarihinde açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

TOKİ 18 ildeki gayrimenkullerini 28 Şubat'ta satışa çıkarıyor!

TOKİ gayrimenkulleri Eskidji tarafından 28 Şubat tarihinde saat 14.00'te açık arttırma usulü satışa sunuluyor

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

Deniz GYO Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı!

Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu’nun, bankadaki 49 parça ziynet eşyası 548 bin 500 TL, ev ve dükkânı ise 98 bin TL’ye satıldı.İşte Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı...

TOKİ Başpınar Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKi Konutlan'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Toki indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman yapılacak? Toki 2014 yılında indirim kampanyası yapacak mı, yapmayacak mı? TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında yok mu? TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?..

Bursa Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu!

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu!

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Fenertepe Konutları'nın ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Fenertepe Konutları kapsamında yapılacak 544 konut için ihale bugün saat 14.30'da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

toki gayrimenkulleri Haberi

toki gayrimenkulleri

Turyap tarafından düzenlenen açık artırmalarda mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne ait gayrimenkuller, son 3 yılda 493.968.000 TL teklif aldı. Mayıs 2014’te başlayan müzayedelerde Aralık 2016’ya kadar muhammen bedel toplamı 422.826.000 TL olan gayrimenkuller %117 artışla işlem gördü. Satışa çıkan 1934 gayrimenkulün 767’si %41 satış oranı ile alıcılarla buluştu.


TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin birçok ilde bulunan taşınmazlarının açık artırma yöntemiyle satışını yapmaya devam ediyor. TOKİ’nin gayrimenkul satış ihalesini 2014’te kazanan şirket bu yıl yenilenen ihale ile 2017 yılının sonuna kadar müzayede organizasyonlarını sürdürerek TOKİ’ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.


Yılın Son Müzayede Bilançosu:  63,5 Milyon

TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’nın da bulunduğu 23 ayrı ilde bulunan arsalar...